reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
tialana - w poprzedniej ciazy to skore na brzuch mialam jak po bombardowaniu wypryskowym no i oczywiscie kilka rozstepow sie pokazalo. Tym razem skore na brzucholku i na twarzy mam jak dupka niemowlaka i co najlepsze tym razem nie uzywam zadnych kremow ani balsamow:tak: totalnie nic:-)

Kamila - duzo osob mi to ostatnio mowi:tak:, ale trzymam sie wersji ze to taki urok tej ciazy:tak:;-), a nie zapowiec rychlego porodu:-D

avo faktycznie malenstwo sie wydaje ten twoj brzucholek!!!! ja mam juz 108 w obwodzie:szok: a niedawno bylo 102...hmmmm
gkvip sliczny brzuszek i faktycznie wydaje sie byc opuszczony, nie wiem jak wczesniej wygladal....

Gkvip mi sie tez wydaje ze jest jakos nisko. moze to przez te ostatnie Twoje szpitalne przejscia???bo w sumie juz chcialo wychodzic to pewnie sie ulozylo juz nizej.
ja juz 2 miesiace mam 102-104 w brzuchu i ani cm wiecej. stanelo kompletnie.tyle ze wiekszy sie robi np u gory, widac roznice w zdjeciach ale nie w obwodzie

malinka5252, KamilaLublin, AVO, gkvip2505 ślicznie!!! Kamila, niezła laseczka z Ciebie. Niektórym ciąża służy:-) Też muszę strzelić fotę:-) Na razie się mierzyłam i w sumie przez ostatni miesiąc przybrałąm tylko centymetr. Mam 96 cm w brzuszku

super fotki, sliczne pyszczki!!!! zaje ... ptaszki - magni szacun - wkoncu to i Twoja robota ;)))
i brzuchole fjne - jju jak pomysle ze niedawno zasiadłam tu pierwszy raz z Wami i jeszcze kaaaaawał drogi był do czerwca a to tk przeokropnie szybko zleciało ze az mi troche szkoda ;///
wiem głupia jestem ale nic nie poradze na to ;)

aha - avo jesli jeszcze raz wspomnisz cos o nadwadze to smiem przypuscic ze kłamczuha perfidna jestes ;p ;p ;p
malinka - nie poznałysmy sie jeszcze ,ale i brzuszek masz fajny i majtasy ehehe

reklama
Do góry