reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
tialana - w poprzedniej ciazy to skore na brzuch mialam jak po bombardowaniu wypryskowym no i oczywiscie kilka rozstepow sie pokazalo. Tym razem skore na brzucholku i na twarzy mam jak dupka niemowlaka i co najlepsze tym razem nie uzywam zadnych kremow ani balsamow:tak: totalnie nic:-)

Kamila - duzo osob mi to ostatnio mowi:tak:, ale trzymam sie wersji ze to taki urok tej ciazy:tak:;-), a nie zapowiec rychlego porodu:-D

avo faktycznie malenstwo sie wydaje ten twoj brzucholek!!!! ja mam juz 108 w obwodzie:szok: a niedawno bylo 102...hmmmm
gkvip sliczny brzuszek i faktycznie wydaje sie byc opuszczony, nie wiem jak wczesniej wygladal....

Gkvip mi sie tez wydaje ze jest jakos nisko. moze to przez te ostatnie Twoje szpitalne przejscia???bo w sumie juz chcialo wychodzic to pewnie sie ulozylo juz nizej.
ja juz 2 miesiace mam 102-104 w brzuchu i ani cm wiecej. stanelo kompletnie.tyle ze wiekszy sie robi np u gory, widac roznice w zdjeciach ale nie w obwodzie

malinka5252, KamilaLublin, AVO, gkvip2505 ślicznie!!! Kamila, niezła laseczka z Ciebie. Niektórym ciąża służy:-) Też muszę strzelić fotę:-) Na razie się mierzyłam i w sumie przez ostatni miesiąc przybrałąm tylko centymetr. Mam 96 cm w brzuszku

super fotki, sliczne pyszczki!!!! zaje ... ptaszki - magni szacun - wkoncu to i Twoja robota ;)))
i brzuchole fjne - jju jak pomysle ze niedawno zasiadłam tu pierwszy raz z Wami i jeszcze kaaaaawał drogi był do czerwca a to tk przeokropnie szybko zleciało ze az mi troche szkoda ;///
wiem głupia jestem ale nic nie poradze na to ;)

aha - avo jesli jeszcze raz wspomnisz cos o nadwadze to smiem przypuscic ze kłamczuha perfidna jestes ;p ;p ;p
malinka - nie poznałysmy sie jeszcze ,ale i brzuszek masz fajny i majtasy ehehe

reklama
Do góry