reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
Grinula też nie widziałam takiego fotelika, fajny jest, mała wygląda na zadowoloną z niego :)

nie jestem w stanie wszystkim odpisac z osobna...ale ta galeria cala mnie zachwycila!!!! wszystkie macie takie cudowne bobasy, ze od patrzenia oczy się ciesza!!! :tak::tak::tak:
wszystkie, bez wyjątku sa tak słodkie, ze do przytulaskow i caluskow!!:-D
dam mojego szkraba, bo chyba od porodu go nie widzialyscie...(nie pamiętam czy pokazywałam go wam po porodzie czy nie:sorry:)

DSC06683.jpgWP_001144.jpg

Załączniki

• DSC06683.jpg
    DSC06683.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 97
  • WP_001144.jpg
    WP_001144.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 100
Milia ale masz przystojniaka:) sliczny!!

a to siedzisko super sprawa, pozyczylam od kumpeli, nie wiem skad go ona wytrzasnela, bo na allegro takich nie widzialam.. idealne na ten etap i posluzy jeszcze 2-3 miesiace, bo potem dziecko juz z niego wychodzi;-) do karmienia sprawdza sie super!

basia...sliniak z napisem "Marcel", ale napis "ja tu rzadze" najlepiej by pasowal do jego jedzenia...:laugh2: naookolo niego jest jeden wielki bałagan, nie mowiac o ubraniu, rekach czy buzi:confused2:

dziekuje dziewczyny! miod na moje serce :-)

reklama
Do góry