reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

pawimi chociaz tak mysle ze jak bym zmiescila sie wysylka poczta razem z cena kubka w granicach 100 zl. to mozesz wysylac o ile to nie jest problem , na taka kwote jestem przygotowana ale oczywiscie zrob jak tobie wygodniej ;-)

reklama
polozylam malego i padl bez dwoch zdan, teraz sobie wode do jacuzzi leje, mam nadzieje ze maly pospi ze 40 minutek to sie troszke wymocze i zrelaksuje, biore laptop na gore :))
ale Ci fajnie z tym jacuzzi:-)w ogole wczoraj patrzylam sobie na ficebacu czy jakos tak na zdjecia Twojego domku i powiem Ci domek rewelacja:-)a jaki duzy ehh!!niektorzy to maja dobrze!!:-)

Gastone - mi się ten wózek bardzo podoba . Jest śliczny . Ale nie wiem czy dobry . Zawsze jeszcze mi się marzył quinny speedy .. hm nie wiem czy dobrze napisałam. Nie kupiłam go chyba tylko ze wsgledu na gondole , bo mój synek wielki , całą zime trzeba było przejeździć .. a gondolka w sumie mniejsza niz z mutsiaku
ja teraz sie jeszzcze zastanawiam nad speedim ale sama nie wiem co wybrac??mam juz metlik w glowie:-(
maly dal mi sie porelaksowac bo spal prawie godzinke a pozniej wzielam go do galerii na chwilke. Wyobrazcie sobie ze jak otwieram jego drzwi do samochodu zeby go wyciagac to on zaglada..tak dziwnie jakby chcial zobaczyc ktorym wozkiem podjezdzam ha ha ha....tak sie dzis smialam! mialam dzis zappa i zapomnialam jak sie go sklada a nie mialam czasu majstrowac na parkingu ze w calosci go wepchalam do bagaznika. Tyle wozkow to mozna sie pogubic w tych technikach:laugh2:
dobry jest Twoj synek widze zarazilas go mania go wozkow:-)

pawimi mi sie nie spieszy - poczekam bez problemu myslalam tylko ze zapomnialas ale widze ze solidna z ciebie kobita wielkie dzieki :-)

aniam - tez wybieram sie nad morze tylko w lipcu ale pogoda bedzie chyba bez zmian szkoda ze nie jestem morsem wykompala bym sie chociaz z raz :-D

Pewnie że pawimi solidna babka , moja pościel szła przez sląsk , ale dotarła:-D
No własnie z tym morzem to chyb a tak będzie że się nie wypluskam ani razu .. Bo nawet jakby były upały to woda bedzie cholernie zimna:-(

Sofik - daj tylko znać kiedy bedziesz miała chwilkę .. No i bliżej Twojego przyjazdu trza się wymienić numerami tel.

gie-oska - u nas na wrześniówkach laska miała wybór casual lub quinny i wkońcu kupiła casual bo taniej wyszedł i quinny nie miała jak zobaczyć na żywca. Mi się bardzo ten quinny podoba , bo ma fajna dużą spacerówkę . Z takich wózków jeszcze jane slalom jest fajny i chyba sporo lżejszy niż te dwa.

Pawimi - zappa się bajecznie prosto składa .. nawet masz cyferki na bokach , co w jakiej kolejności się robi:-D:-D

kasiabelgia - specjalnie dla Ciebie zapp z domu :)

Załączniki

• P1000912.JPG
    P1000912.JPG
    42,2 KB · Wyświetleń: 36
  • P1000913.JPG
    P1000913.JPG
    43,2 KB · Wyświetleń: 41
Pewnie że pawimi solidna babka , moja pościel szła przez sląsk , ale dotarła:-D:)
ania - mozemy sie tylko cieszyc ze nie przez australie szla:-), przez slask szla wystarczajaco dlugo he he a jeszcze wczoraj siostra mi powiedziala ze ....znalazla kocyk ktorego chyba zapomniala spakowac????:szok::szok: czyli rozumiem ze kocyka nie dostalas! okazalo sie ze gdzies ten kocyk sie zapodzial na co nawet uwagi nie zwrocila a pozniej moja stara siostrzenica sobie go przywlaszczyla i zabrala ze soba do UK bo ona tam studiuje nie wiedzac ze to nie ich koc. Myslala ze taki ladniusi mily kocyk to sobie zabierze jako przytulanke, no szopka jakas! Ostatnio przyjechala do domu z praniem i....z tym kocykiem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::szok:
Pawimi - zappa się bajecznie prosto składa .. nawet masz cyferki na bokach , co w jakiej kolejności się robi:-D:-D

kasiabelgia - specjalnie dla Ciebie zapp z domu :)
wiem! i w domu go zaraz zlozylam, na tym parkingu mnie jakos zamulilo kompletnie ale jak sie ma 40 wozkow to pewnie moze sie to wydarzyc:confused:
a moj zapp ma ladniejsze kolorki :-D ania ta komodka z tylu za szymkiem to taka w moim stylu:tak:
ale Ci fajnie z tym jacuzzi:-)w ogole wczoraj patrzylam sobie na ficebacu czy jakos tak na zdjecia Twojego domku i powiem Ci domek rewelacja:-)a jaki duzy ehh!!niektorzy to maja dobrze!!:-)

dobry jest Twoj synek widze zarazilas go mania go wozkow:-)
gieoska moj domek to moje czwarte baby, wypieszczone chyba bardziej niz wlasne dzieci i maz;-) a synek....no tak, w koncu ma geny mianiaczki wozkowej he he....

kasia - sprawdze ile to na poczcie bedzie kosztowalo, w koncu ten kubeczek bardzo lekki jest to moze nawet mi sie nie oplaca tego kuriera uzywac.

Pawimi - no właśnie pytałam kiedyś się Ciebie o ten kocyk przez NK , może nie zauwazyłaś :) Szkoda , bo ja tak lubie kocyki:-:)-( Włąśnie się zdziwiłam ze doszło bez , a pisałaś że nabyłaś. Ten mebel to nasz ostatni nabytek z komisu meblowego :) Ja tez lubie takie meble i jeszcze skórkowe narozniki:)

Ania nic nie robie;-) u mnie to chyba rodzinne...ale teraz cwicze brzuszek, uda i posladki :-)
Fajnie ze Ci sie uda byc w wawie wiec do wrzesnia i sie zobaczymy ;-)

gastone nic na temat tego wozka nie wiem, zawsze sa rozne opinie na temat wozków jedzni chwala inni nie...to zalezy ktogo stac na jaki wozek.. gdybym nie miala kasy nigdy bym nie kupila quinny...i bym nie myslala wogole o nim...

Pawimi Ty masz poczte oodalona o 50 km:eek:? ja mieszkam tez na wiosce ale poczte mam:-D dziwnie tak az mi sie wierzyc nie chce, ale wierze hehe
Wogole u nas to fajnie jakby nie patrzyl, bo na wiekszosci wiosek obowiazek to szkola, kosciol, sklep, pub i poczta.A nawet Western Union czasami :-D
Pewnie że pawimi solidna babka , moja pościel szła przez sląsk , ale dotarła:-D
No własnie z tym morzem to chyb a tak będzie że się nie wypluskam ani razu .. Bo nawet jakby były upały to woda bedzie cholernie zimna:-(

gie-oska - u nas na wrześniówkach laska miała wybór casual lub quinny i wkońcu kupiła casual bo taniej wyszedł i quinny nie miała jak zobaczyć na żywca. Mi się bardzo ten quinny podoba , bo ma fajna dużą spacerówkę . Z takich wózków jeszcze jane slalom jest fajny i chyba sporo lżejszy niż te dwa.
Ja calkiem niedwno zastanawialam sie nad speedi i w koncu kupilam jane slalom.I nie zaluje ale pewnie jakbym kupila speediego tez bym nie zalowala, bo wozekma bardzo dobre opinie.

Kasia fajne meble, tez w moim stylu.Ja mam urzadzony dom w mebelkach, ktore nie sa tanie ale udalo mi sie je kupic okazyjnie taniej, bo maz robil ich dokumentacje hihi.Sa to mebelki robine recznie, z akacji koa, ktora rosnie tylko na hawajach.Uwielbiam te meble, a zwlaszcza stol i krzesla.My z mezem gustujemy w takich ciemnych meblach, ciezkich, stylowych nie mowiac juz o antykach, ktorych mamy doc duzo w Pl ale nie wiem jak uda nam sie je tu zwiesc....

ja sobie nie wyobrazam transportu moich mebli, chyba bym umarla z wrazenia ze cos im sie stanie, ze sie obija albo porysuja.Dzieci moje tronowalam zaciecie i nie wolno im niszczyc w przeciwienstwie do domow moich wielu znajomych gdzie dzieciaki skacza po meblach, jedza itd. u nas jedynym terytorium gdzie mozna rozrabiac to stol i krzesla w pokoju sniadaniowym obok kuchni ale poza tym jedzenia nie wolno wynosic chyba tylko popcorn w telewizyjnej bawialni na dole i tyle:)))) Ja tez kupowalam meble w roznych ciekawych miejscach i uwielbiam takie wielkie, ciezkie meble....szafki w kuchni tez musza byc takie masywne i duze :)) Gasone pokaz pare fotek....dyzajnerstwo i dekoratorstwo wnetrz to moje kolejne hobby moze nawet przerastajace fiola wozkowego....swoj dom projektowalam wlasnorecznie i nadzorowalam najmniejsze szczegoly.

fajnie zapp sie prezentuje :-)

aniam a twoj synek juz w nim jezdzi? ciekawe czy takiemu roczniakowi bylo by wygodnie ?
a jak sie prowadzi wygodnie ? koleczka trajkocza ?

pawimi ty masz porownanioe z dazzle czy koleczka plyna podobnie jak w dazlle ?

fajnie zapp sie prezentuje :-)

aniam a twoj synek juz w nim jezdzi? ciekawe czy takiemu roczniakowi bylo by wygodnie ?
a jak sie prowadzi wygodnie ? koleczka trajkocza ?

pawimi ty masz porownanioe z dazzle czy koleczka plyna podobnie jak w dazlle ?
hmm, ciezko powiedziec, inaczej, jezdzi sie dobrze ale to jest trzykolowka to nie mozesz porownac do dazzle....po galerii jedzie pieknie,prawie go nie czuc ze wozek prowadzisz to plynie szybciej niz kroki (i'coo pluto trzeba jednak pchac a buzza to wrecz z wysilkiem), skreca pchnieciem jednej reki, no cos wspanialego natomiast wczoraj tez wieczorem zaprowadzilam olivera na pilke nozna i zabralam vincenta zappem - to jest jakis kilometr,poltora od domu po kamiennym poboczu asfaltowej wiejskiej ulicy w deszczu, jechalo sie ok ale turkotal na nierownosciach, slychac go bylo chyba z daleka :) jego skretnosc jest lepsza niz dazzle...tak mysle, musze dazzle wyjac i nim pojezdzic zeby sprawdzic roznice, natomiast dawal sobie rade wczoraj a aria z peg perego jest fatalna na spacery po takim terenie za to na zakupach idealna. Smialam sie tez bo w poniedzialek bylam z bugaboo, wczoraj zappem, dzis pojade pluto, jutro buzzem a w sobote dazzle :))) ci rodzice sobie pomysla ze jakas chora psychicznie to dziecko przyprowadza ha ha

reklama
hmm, ciezko powiedziec, inaczej, jezdzi sie dobrze ale to jest trzykolowka to nie mozesz porownac do dazzle....po galerii jedzie pieknie,prawie go nie czuc ze wozek prowadzisz to plynie szybciej niz kroki (i'coo pluto trzeba jednak pchac a buzza to wrecz z wysilkiem), skreca pchnieciem jednej reki, no cos wspanialego natomiast wczoraj tez wieczorem zaprowadzilam olivera na pilke nozna i zabralam vincenta zappem - to jest jakis kilometr,poltora od domu po kamiennym poboczu asfaltowej wiejskiej ulicy w deszczu, jechalo sie ok ale turkotal na nierownosciach, slychac go bylo chyba z daleka :) jego skretnosc jest lepsza niz dazzle...tak mysle, musze dazzle wyjac i nim pojezdzic zeby sprawdzic roznice, natomiast dawal sobie rade wczoraj a aria z peg perego jest fatalna na spacery po takim terenie za to na zakupach idealna. Smialam sie tez bo w poniedzialek bylam z bugaboo, wczoraj zappem, dzis pojade pluto, jutro buzzem a w sobote dazzle :))) ci rodzice sobie pomysla ze jakas chora psychicznie to dziecko przyprowadza ha ha

ha ha to swietnie ze tak sobie mozesz co raz to innym ale masz racje ja narazie mam 3 na zmiane i tez chyba ludzie sie gubia , mysla chyba ze pracuje w wypozyczalni wozkow bo to raczej nie normalne zeby miec tyle to znaczy mam trzy ale tu u mnie to i tak dziwne hi hi hi
kurcze jakos coraz bardziej podoba mi sie ten zapp kiedys chcialam kupic quick smarta bo skladal sie tez do malenkich rozmierow zappa nie wzielam pod uwage bo filip byl zamaly ale teraz kurcze mysle o nim , fajne sa te nowe kolorki ale dos drogie :-(
ten wozek bylby fajnym rozwiazaniem dla mnie zmiescil by mi sie do bagaznika BEZ SKLADANIA TYLNIEGO SIEDZENIA :-):-).
ja tak pytam o porownanie do dazzle bo on super sie prowadzi najbardziej podoba mi sie jak koleczka plyna cichutko po chodnikach a u mnie chodniki sa super wszedzie jest nowa kostaka takze nie ma wiekszych problemow nawet z tymi co trajkocza

Ostatnia edycja:
Do góry