reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Kasia ja wlasnie tez olalam az lepiej sie nim jezdzi... hihihi
kurde bo ja za doklada jestem i bym chciala idelany wozek
ale juz jest Ok ...

Dobrze ze nie skrzywpi jak pawimi bo bym go naprawde oddala komus i doplacila...

Ale koleznka moja byla w sklepi i mowi ze tez sie tak wsyztko rusza i wogole ale mowi ze jej sie tez ten buzz podoba i przymknela by na niego OKO i moze go kupi... jest teraz w ciazy choc wczesniej Joola jej sie podobal ale cena duza...

reklama
sofik to nic glupiego bo moj tatus mieszka ze mnia od jesieni 2005 - wzielam go do siebie po smierci mamy bo sobie rady nie mogl dac zreszta o malo w alkoholika sie nie zamienil, i tez bym nieraz wolala byc sama chociaz mam ogromny dom...pomaga nam sporo itd, ale zawsze nie ma sie takiej swobody i prywatnosci jak samemu.
kasia - odnosnie tego koloka to mi laska na jednym forum go polecila ktora byla niezmiernie z niego zadowolona. A ja tej dostawy i taknie odpuszcze!

dla mnie tez dzis dziewczyna odpisala ze kolo sprawuje sie rewelka o 100 razy lepiej niz te piankowe takze chyba je kupie zrobilam zamowienie w sklepie internetowym bobowozki zadzwonie w poniedzialek i zapytam czy juz je zrealizowali jak nie to niech dorzuca kolo terenowe, a tak wogole to kupilam w srode w tym sklepie silver crossa dazzle , sprzedalam maclarena i zamowilam wkoncu ten ale teraz siedze i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam bo wozka nie widzialam na oczy sugerowalam sie tylko twoimi zdjeciami pawimi ;-) kurcze mam nadzieje ze na zywo bedzie rownie piekny jak na zdjeciach :confused: i ciekawi mnie tez jak bedzie z wytrzymalaoscia bo maclarenem zjezdzalam po schodach z 4 pietra i nic sie z nim nie dzialo oprocz tego przeczytalam na forum ze ten sklep jest okropny nie miala obsluga i ze na zamowienie czeka sie miesiac teraz to wogole juz spac nie moge :baffled:

A ile kosztuja te kola do buzzza ale tego 4 kolowego ???????

Oj bedziesz zadowolona... mi sie ten ten bardzo podoba choc maclareny tez sa fajne, ale wozki sie nudza co i mozna je zmieniac jak sie ma mozliwosc...

kolo terenowe kosztuje od 229 zl. do 249 zl. w zaleznosci od sklepu a ten lacznik zeby przerobic buzza 3 na 4 to 239 zl. na allegro
ORYGINALNE koła QUINNY BUZZ - zmodernizuj wózek! (590746859) - Aukcje internetowe Allegro
maclareny nie sa zle tym bardziej ze kazdy mowi o ich solidnosci tylko kurcze ta tapicerka taka twarda i nieciekawa no i wyglond maja nie wiele odbiegajacy od innych wozeczkow , a tak pomyslalam sobie ze fajnie bedzie wyskoczyc z takim " innym " troche niz wszystkie wozeczki silverem crossem :) na wiosenny spacerek , sam kolorek powalil mnie na kolana :-p.
a co do mozliwosci zakupow nowych wozeczkow to mam taka ze jezeli sprzedam ten co mam to moge pozwolic sobie wtedy na drugi ;-)

kasia lubisz orginalne wozki tak jak ja:) witam w niedziele....jestem wsciekla z powodu tego sklepu internetowego, taki solidny niby mial byl, sprawdzalam swietne recenzje mial a tu taka amatorka za trzy grosze;)

przeczytalam na forum ze ten sklep jest okropny nie miala obsluga i ze na zamowienie czeka sie miesiac teraz to wogole juz spac nie moge :baffled:[/quote]
ja zamawiałam wózek z tego sklepu i zamówienie zrealizowali w 2 dni więc jak dla mnie ok.:tak:

uff to troche mnie pocieszylas bo ja wlasnie czytam opinje na jego temat to jestem w lekkim szoku :szok: ale naszczescie wybralam pobranie takze poczekam z tydzien i jak cos to zrezygnuje :baffled:

Kasia ja mma buzzza 4 to tylko chyba musze kupic kola ale to jak bede w PL

A macie moze jakies fotki z buzzem ktory ma te dwa przednie kola juz terenowe ??a

Ja musze kupic haczyki do buzzza zeby sie dalo potem zamontowac torbe z przodu i torbe tylko jeszcze nie wiem jaka...

Pozatym musze sie wkoncu wybrac pao koszyk na zakupy do sklepu bo jeszcze nie mam...

A tu na humor:
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta:
- Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek:
- Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania:
- To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi:
- Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...
Panienka pomyślała przez chwile i mówi:
- No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie......
Duszek westchnął głęboko i powiedział:
- ***** pokaż mi jeszcze raz tę mapę...

Ostatnia edycja:
reklama
sofik ale nie ma do buzza 4 terenowek jest tylko do buzza 3 jedno kolo terenowe ale jak tobie sie znudzi buzz 4 to mozesz przerobic na buzz 3 terenowke :-D

Załączniki

• 596651119_2.jpg
    596651119_2.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Do góry