reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Kasia ja wlasnie tez olalam az lepiej sie nim jezdzi... hihihi
kurde bo ja za doklada jestem i bym chciala idelany wozek
ale juz jest Ok ...

Dobrze ze nie skrzywpi jak pawimi bo bym go naprawde oddala komus i doplacila...

Ale koleznka moja byla w sklepi i mowi ze tez sie tak wsyztko rusza i wogole ale mowi ze jej sie tez ten buzz podoba i przymknela by na niego OKO i moze go kupi... jest teraz w ciazy choc wczesniej Joola jej sie podobal ale cena duza...

reklama
sofik to nic glupiego bo moj tatus mieszka ze mnia od jesieni 2005 - wzielam go do siebie po smierci mamy bo sobie rady nie mogl dac zreszta o malo w alkoholika sie nie zamienil, i tez bym nieraz wolala byc sama chociaz mam ogromny dom...pomaga nam sporo itd, ale zawsze nie ma sie takiej swobody i prywatnosci jak samemu.
kasia - odnosnie tego koloka to mi laska na jednym forum go polecila ktora byla niezmiernie z niego zadowolona. A ja tej dostawy i taknie odpuszcze!

dla mnie tez dzis dziewczyna odpisala ze kolo sprawuje sie rewelka o 100 razy lepiej niz te piankowe takze chyba je kupie zrobilam zamowienie w sklepie internetowym bobowozki zadzwonie w poniedzialek i zapytam czy juz je zrealizowali jak nie to niech dorzuca kolo terenowe, a tak wogole to kupilam w srode w tym sklepie silver crossa dazzle , sprzedalam maclarena i zamowilam wkoncu ten ale teraz siedze i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam bo wozka nie widzialam na oczy sugerowalam sie tylko twoimi zdjeciami pawimi ;-) kurcze mam nadzieje ze na zywo bedzie rownie piekny jak na zdjeciach :confused: i ciekawi mnie tez jak bedzie z wytrzymalaoscia bo maclarenem zjezdzalam po schodach z 4 pietra i nic sie z nim nie dzialo oprocz tego przeczytalam na forum ze ten sklep jest okropny nie miala obsluga i ze na zamowienie czeka sie miesiac teraz to wogole juz spac nie moge :baffled:

A ile kosztuja te kola do buzzza ale tego 4 kolowego ???????

Oj bedziesz zadowolona... mi sie ten ten bardzo podoba choc maclareny tez sa fajne, ale wozki sie nudza co i mozna je zmieniac jak sie ma mozliwosc...

kolo terenowe kosztuje od 229 zl. do 249 zl. w zaleznosci od sklepu a ten lacznik zeby przerobic buzza 3 na 4 to 239 zl. na allegro
ORYGINALNE koła QUINNY BUZZ - zmodernizuj wózek! (590746859) - Aukcje internetowe Allegro
maclareny nie sa zle tym bardziej ze kazdy mowi o ich solidnosci tylko kurcze ta tapicerka taka twarda i nieciekawa no i wyglond maja nie wiele odbiegajacy od innych wozeczkow , a tak pomyslalam sobie ze fajnie bedzie wyskoczyc z takim " innym " troche niz wszystkie wozeczki silverem crossem :) na wiosenny spacerek , sam kolorek powalil mnie na kolana :-p.
a co do mozliwosci zakupow nowych wozeczkow to mam taka ze jezeli sprzedam ten co mam to moge pozwolic sobie wtedy na drugi ;-)

kasia lubisz orginalne wozki tak jak ja:) witam w niedziele....jestem wsciekla z powodu tego sklepu internetowego, taki solidny niby mial byl, sprawdzalam swietne recenzje mial a tu taka amatorka za trzy grosze;)

przeczytalam na forum ze ten sklep jest okropny nie miala obsluga i ze na zamowienie czeka sie miesiac teraz to wogole juz spac nie moge :baffled:[/quote]
ja zamawiałam wózek z tego sklepu i zamówienie zrealizowali w 2 dni więc jak dla mnie ok.:tak:

uff to troche mnie pocieszylas bo ja wlasnie czytam opinje na jego temat to jestem w lekkim szoku :szok: ale naszczescie wybralam pobranie takze poczekam z tydzien i jak cos to zrezygnuje :baffled:

Kasia ja mma buzzza 4 to tylko chyba musze kupic kola ale to jak bede w PL

A macie moze jakies fotki z buzzem ktory ma te dwa przednie kola juz terenowe ??a

Ja musze kupic haczyki do buzzza zeby sie dalo potem zamontowac torbe z przodu i torbe tylko jeszcze nie wiem jaka...

Pozatym musze sie wkoncu wybrac pao koszyk na zakupy do sklepu bo jeszcze nie mam...

A tu na humor:
Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.
Panienka pyta:
- Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek:
- Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania:
- To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi:
- Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...
Panienka pomyślała przez chwile i mówi:
- No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie......
Duszek westchnął głęboko i powiedział:
- ***** pokaż mi jeszcze raz tę mapę...

Ostatnia edycja:
reklama
sofik ale nie ma do buzza 4 terenowek jest tylko do buzza 3 jedno kolo terenowe ale jak tobie sie znudzi buzz 4 to mozesz przerobic na buzz 3 terenowke :-D

Załączniki

• 596651119_2.jpg
    596651119_2.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Do góry