A może z sympati do Jane taki policytuję WÓZEK JANE SLALOM - OKAZJA (879358684) - Aukcje internetowe Allegro :-)
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
dzieki pawimi
e ten?? Może już kiedyś coś tu było wspomniane o nim: IMPLAST VIBE ZE ŚPIWORKIEM (865162770) - Aukcje internetowe Allegro
Ja go mialam moze z .....tydzien lub dwa ... ale sprzedalam tylko dlatego ze moje dziecie za cholere nie chcialow nim siedziec a trafila sie okazja sprzedania to poszedl :-)
Ale wozeczek byl spoko. Fajnie sie go prowadzilo, duza buda, rozkladal sie calkiem na plasko. Nie za ciezki. Ogolnie na plus.
Sofik
Wiara Czyni Cuda
a ten co ja dalam to wam sie podoba...
Roxy ja tez raczkuje :-)
Pawimi to jest obcykana
Beakta WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!! co u Ciebie ???????????
Roxy ja tez raczkuje :-)
Pawimi to jest obcykana
Beakta WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!! co u Ciebie ???????????
Ostatnia edycja:
Ja go mialam moze z .....tydzien lub dwa ... ale sprzedalam tylko dlatego ze moje dziecie za cholere nie chcialow nim siedziec a trafila sie okazja sprzedania to poszedl :-)
Ale wozeczek byl spoko. Fajnie sie go prowadzilo, duza buda, rozkladal sie calkiem na plasko. Nie za ciezki. Ogolnie na plus.
ten to taki zappopodobny jest i pamietam jak go musialas sprzedac;-)
sofik a gdzie twoj pilot??
Sofik
Wiara Czyni Cuda
pilot odleciala do mężulka
a pozatym komp lepszy niz pilot :-)
pozatym ja jestem uzalezniona hehehehehe
a ten watek lubie i fajnie ze sie rozkrecil
a pozatym komp lepszy niz pilot :-)
pozatym ja jestem uzalezniona hehehehehe
a ten watek lubie i fajnie ze sie rozkrecil
beatka, szkoda, że ta folia nie jest na cały wózek :-( W Jane jak założę folię przeciw deszczową to na wózek zachodzi, że nie ma szans go zmoczyć nawet podczas ulewnego deszczu.
Rozgladałam się też za tymi joggerami, ale u nas to koszt ponad 600 zł. No chyba, że uzywke Zappa kupię - stara miłość nie rdzewieje
Rozgladałam się też za tymi joggerami, ale u nas to koszt ponad 600 zł. No chyba, że uzywke Zappa kupię - stara miłość nie rdzewieje
a wlasnie mialam spytac co z zappembeatka, szkoda, że ta folia nie jest na cały wózek :-( W Jane jak założę folię przeciw deszczową to na wózek zachodzi, że nie ma szans go zmoczyć nawet podczas ulewnego deszczu.
a wiesz....baby jogger u nas kosztuje $229...i juz druga wysylke bede miec na koncie w tamtym kierunku haha
reklama