reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
o arii tu bylo sporo juz, same superlatywy...mysle ze jesli sie zdecydujesz to bedziesz zadowolona, sama posiadam i jezdzac nia latem spelniala wszystkie moje wymagania, natomiast tak, z tego co wiem to nuna wlasnie w holadnii jest dostepna.
W Holandii jest brat mojego Przemka...to byłoby super..nawet sama bym po wózeczek pojechała:tak: Będe miała dylemat teraz z wózeczkiem:wściekła/y::-D
Pawimi A Ty mials pytac naani jak sie jej PLUTO:-) sprawuje , bo mowilas ze Ty malo tym wozkiem smigasz :-)

Roxt myslisz ze Nuna bedzie za mala na wiosne ???:confused::confused::dry:

Monia szkoda ze nie kupilas go wczesnije i nie mials go juz w domu jak była u Ciebie:baffled:

A ja wyslam chlopa do PL sklepu a tu dupa do 19 a zawsze bylo do 20 , maskara :wściekła/y:
Wiesz...nie mam pojecia....ale nie jestem pewna że on niby jest do 15 kg czy może coś pomyliłam:sorry2::baffled:
To Nadia juz stoi, no to niezle, moja ledwo siedzi, :-)
Zobaczysz jak siądzie to za pare dni będzie Ci na nogi stawać....u nas na majówkach niektóre dzieciaki tak śmigają że moja mała je goni:tak::-)

Roxy wyczytalam ze on jest od 6 miesiecy do 3 lat :-) (15 kg)wiec bedzie na bank dobry :-p:-p a 15 kg to ma moja corka a ma 4 lata i w wozku juz nie jezdzi 2 lata

*czytam czytam o pluto a tu kogo widze wypowiedz Naszej Kochanej Pawimi hehehehe

aaaaaaaaaaaaaaaaa tak ogladam wozki i ten tez jest calkiem fajny
Cosatto Tribo

Załączniki

• bb000001-black.jpg
    bb000001-black.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 23
  • bb000001-red.jpg
    bb000001-red.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Roxy wyczytalam ze on jest od 6 miesiecy do 3 lat :-) (15 kg)wiec bedzie na bank dobry :-p:-p a 15 kg to ma moja corka a ma 4 lata i w wozku juz nie jezdzi 2 lata
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ups....no to dlaczego mi się wydaje że jak moje dziecko ma 8 miesiecy i waży 9 kg to za pół roku bedzie ważyła 15:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D Blondynka ze mnie...sorki:-D

o tak, tak...te wozki sa do okolo 3 lat...a kilogramy to jakas pomylka bo u nas te same wozeczki maja wyzszy przedzial wagowy, co kraj to obyczaj i inne oznaczenia.

martafb 05.01.10, 19:45 Odpowiedz
Jeśli ktoś ma ten wózeczke, to poproszę o opinie o nim.
Dziękuję!
Re: Wózek Slapi-jakie opinie?
ksfilipek 06.01.10, 09:18 Odpowiedz
koleżanka miała odpadło kółko po dwóch miesiącach używania i
powiedzieli jej że to uszkodzenie mechaniczne i nie podlega
reklamacji. Sprzedali jej nowe kółko wraz z zestawem montażowym.
Normalnie śmiechu warte!!!! Naprawiła i chce go sprzedać.
--
07.04.2008 r - 21.15 - Kubuś Puchatek Kubuś
matyr77 06.01.10, 11:15 Odpowiedz
slapi to babyactive. Babyactive to katastrofa.
iwonan11 06.01.10, 12:25 Odpowiedz
Mi bardzo spodobał się ten wózek, ale po przeczytaniu opinii na jego temat, nie
tylko zresztą na tym forum, to zrezygnowałam z zakupu. Teraz szukam ostatniego
wózeczka dla mojej prawie dwulatki i jeszcze nie zdecydowałam się, co wybrać.
mque 06.01.10, 12:40 Odpowiedz
Ja mam wozek tej firmy Breaker.
Ma wady i zalety jak kazdy wozek.
Nie uwazam, ze ta firma jest tragiczna. Teraz na wiosne bede kupowac ich
spacerowke Q, na forum juz o niej pisalismy.
--

ramo-na1 06.01.10, 12:49 Odpowiedz
Pierwszy raz jak zobaczyłam go w sklepie, to zrobił na mnie dobre wrażenie,
bardzo leciutki, bardzo zwinny, jedynie siedzisko wydawało mi się trochę
płytkie, no ale to tak "na oko". Potem pojechałam do sklepu z dzieckiem, żeby
przymierzyć się konkretnie i czar prysł, bo...nawet nie miałam jak wypróbować
wózka. Jeden egzemplarz miał zablokowane przednie kółko, którego nawet
sprzedawczyni nie dała rady odblokować, żeby się kręciło. Drugi egzemplarz stał
na wyższej półce i przy zdejmowaniu chwyciłam z jednej strony jednocześnie za
stelaż i za budkę...no i budka została mi w rękach :))))!!!! Potem zobaczyłam,
że można ją sobie wyjąć i włożyć ot tak, bez żadnego blokowania w taki sposób,
że np. gdyby w autobusie ktoś by się o wózek oparł, to myślę, że budka mogłaby
się wypiąć bez trudu.
Zniechęcona tym, że nowe wózki już w sklepie są wadliwe nie zawracałam sobie
głowy tym modelem. Potem jeszcze poczytałam opinie na forach i faktycznie się
potwierdza, że to chyba nie jest dobry wózek.
martafb 08.01.10, 20:17 Odpowiedz
Dziękuję wam bardzo za opinię! Powiem szczerze, ze miałam nadzieję
na inne opinię. Wózek widziałam tylko w necie, ponieważ nie ma go w
zadnym sklepie, ale bardzo mi się spodobał, lekki, fajna rączka do
pchania, no ale cóż... Chyba muszę się zacząć rozglądać za innym
modelem.

reklama
Jejuuu...dziewczyny jakie Wy tu obcykane jesteście w wózkach:szok::szok::szok: Wszystko wiecie:szok: ja to dopiero raczkuje w tym temacie:zawstydzona/y:

Do góry