reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam sie

Ale nie odzywam sie bo nie mam humoru na pisanie...
Buzza nie ma , dam znac czy wogole do mnie dojdzie...

Pozatym dzis w nocy przyjezdza do mnie tata moj wiec nie bede tez tak bardzo aktywna na forum...

Ale obiecuje ze bede do was zagladac....

Powodzenia w szukaniu wozków i dobrych sprzedawców zycze...

Moj chodz wiarygodny sie zadawala, boje sie ze nie jest...

Choc moze sie mysli ale na dzien dzisiejszy tak mysle....
Daje mu tydzien ... zobaczymy
Wczoraj mial do nas dzownic i d*** nie zadzwonil...

reklama
witaj Kasiu dawno cie nie bylo..widzialam kiedys taki wozek na necie ...mi sie podoba bo lekki:p..myslisz aby go kupic??kurcze malutki jest po zlozeniu to plus dla niego...ale nie pisze ze chodz troche sie rozklada??a dla malego dziecka co spi na spacerach to musi sie rozkladac...
pawimi to gratuluje spelnienia marzenia...ja tez mam zielona karte ale maz nie bardzo chce w usa siedziec...a Twoi rodzice tez tam mieszkaja??ciocie masz w pensylwanii a w jakim miescie bo my zawsze w filadelfii mieszkalismy...
gastone udalo ci sie cos ciekawego namierzyc??
Sofik kochana nie lam sie moze dojdzie dzis buzz do ciebie...dal ci ten sprzedawca nr nadania paczki??

nie wiem czy go kupic ,chce mi sie czegos takiego dziwacznego ale zeby nie byl zabardzo smieszny no i ma tylko dwie pozycje rozkladania oparcia :-( troche zle :no: ale tak jak pisalam na dlugie spacery mam inne wozki a ten - wylukalam na drugiej aukcji ze spiworkiem ,jest fotka na dole jak wozek siedzi w bagazniku wlasnie takim jak ja mam .
ciekawe jak ten wozeczek sie sprawuje no i czy jest wygodny dla maluszka :confused: bo naprawde wyglonda jakos tak dziwnie :szok:

no wlasnie cena mi sie najbardziej podoba :) jakos ten maclaren xt co kupilam z dnia na dzien coraz bardziej mi sie nie podoba i wogole jest chyba za wysoki dla mnie juz sama nie wiem co mam zrobic moze sprzedac i kupic wlasnie ten " czarny mi sie bardzo podoba "

Sofik kochana nie lam sie moze dojdzie dzis buzz do ciebie...dal ci ten sprzedawca nr nadania paczki??

nie dała, mial dzwonic nie zadzwonil. Juz nie bede pisac do niego dam mu czas do przyszlego tygodnia...

Kasiu, wozek fajnie wyglada, ja jak bym jechala do PL a synek byl by wiekszy to bym go zkaupila zeby miec na spacery... ale na razie nie mam nawet buzza :baffled: do tego bardzo podoba mi sie z emozna go wsadzic do torby ...

A Tu podrobka buzza ;)
Wózek wielofunk.PULSE 3 + fotelik, Implast, lekki (566018354) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie czy do buzza 4 mozna kupic travel bag ?????

Gieoska widziałas ?? Tapicerka do spacerówki QUINNY BUZZ nowa (559043996) - Aukcje internetowe Allegro

U nas to sporo takich wozków jezdzi : WÓZEK SPACEROWY/DO BIEGANIA JEEP+LICZNIK/folia (560537449) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Sofik widzialam juz kiedys ta podrobke buzza nie podoba mi sie jest brzydki,i bardzo plastikowy a cena tez nie najnizsza
co to tej tapicerki co dalas to ja pisalam do tego kolesia i on ma tylko same siedzisko nie ma daszku do tego wiec dlatego nikt nie licytuje cena za duza jest jak za kawalek materialu...
a ten wozek co dalas to dopiero ma kola haha..ten wozio co dala kasia tez ujdzie...
Kasia czemu maclarem ci juz nie pasuje??

reklama
jest chyba troszke za wysoki i strasznie nie podoba mi sie ta wielka buda jeszcze jak jest rozlozona to moze byc ale jak sie ja zlozy to jest tak wysoko ze az raczek nie widac , kurcze chciala bym cos innego ladniejszego tak mysle zeby nazbierac na tego silver crosa dezzle niebieskiego no i ten co wyslalam link tez mi sie podoba w kol. czarnym tylko tak patrze na niego czy nie jest zabardzo dziwaczny ciekawe jak wyglondal by tak na ulicy jeszcze nie widzialam nigdzie takie wozeczka
sofik napisalas ze bys sobie taki kupila - troche mnie pocieszylas to znaczy ze chyba moglby byc :)

Do góry