reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Kopie, wypina sie ...
Czuje glowke na dole i raczki jak ruszja sie a nogi pod zebrami...
odychac nie moge jak leze...
Wczoraj moglam spac to myslam czemu sie nie rusza a dzis nie moge bo sie rusza...
Ahhh szkoda gadac...
Napislam malia do goscia z buzza ciekawe czy mi przysle tracking number
No to ładnie posiedzials na kompie, a mozna wiedziec czym sie zajmujesz, ze tak mozesz sobie nie isc do biura;-)
Czuje glowke na dole i raczki jak ruszja sie a nogi pod zebrami...
odychac nie moge jak leze...
Wczoraj moglam spac to myslam czemu sie nie rusza a dzis nie moge bo sie rusza...
Ahhh szkoda gadac...
Napislam malia do goscia z buzza ciekawe czy mi przysle tracking number
No to ładnie posiedzials na kompie, a mozna wiedziec czym sie zajmujesz, ze tak mozesz sobie nie isc do biura;-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
A to luzzz bluzzz:-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
czasem tak jest ,ale zawsze mzoesz zrobic sobie wolne i nie proszac sie nikogo...
Moj synek powoli zasypia bo mnie sie rusza ja na film sie zagapilam i ja chyba musze isc do lozka bo jutro nie wstane do malej....
A 2 dni jeszcze i dziadek bedzie z wnuczka urzedowal rano a ja bede SPAC:-)
Moj synek powoli zasypia bo mnie sie rusza ja na film sie zagapilam i ja chyba musze isc do lozka bo jutro nie wstane do malej....
A 2 dni jeszcze i dziadek bedzie z wnuczka urzedowal rano a ja bede SPAC:-)
hej kochane witam sie i ja na nowym watku!!Faktycznielepiej bylo sie zmyc z watku buzzowego
a ja dzis se testa zrobilam i wyszedl neegatyw chodz byla taka slaba prawie niewidzialna linia bo chyba za duzo siusiu nalalam;-(( a tak chcialam byc w ciazy:-(przeciez juz wozek a nawet pare mam upatrzonych...nie wiem co mnie podkusilo do tego testu skoro okres mam dostac dopiero w pon:-(a teraz mam mega dola...
do do wozka F&T nic na jego temat nie wiem tylko tyle ze jest wychwalany i fajnie wyglada trzeba popatrzec na ebayu!!
a ja dzis se testa zrobilam i wyszedl neegatyw chodz byla taka slaba prawie niewidzialna linia bo chyba za duzo siusiu nalalam;-(( a tak chcialam byc w ciazy:-(przeciez juz wozek a nawet pare mam upatrzonych...nie wiem co mnie podkusilo do tego testu skoro okres mam dostac dopiero w pon:-(a teraz mam mega dola...
do do wozka F&T nic na jego temat nie wiem tylko tyle ze jest wychwalany i fajnie wyglada trzeba popatrzec na ebayu!!
reklama
Jasne, ale niestety nie sprzedaja tanioo..wiec zrezygnowalam.To ja tez niesmialo sie witam ;-) Gastone jak tak szperasz po tym necie to powiedz czy napotkalas jakies ciekawe oferty wozka Phil&Ted dla dzieci rok po roku?
[
Jestem wsciekla wsciekla wsciekla, smutna i rozzalona!!!
Nie bede miala tegowozka co wam pokazywalam.Babka dzis do mnie napisla, ze jednak sobie go zostawia.Bo kupila inny ale tamten jej nie pasuje i wraca do jane!!! Mam jeszcze jedna babka ktora ma jane ale powertrack, ale wydaje mi sie ze powertrack niema o podnozka tak rozdkladanego jak slalom..nie wiem co rbic bo wozek jest prawie identyczny, tylko ma granatowy kolor, ma inna budke, troche mniejsza, ale nie wiem co z tym podnozkiem..buuu
ale jestem wsciekla!!!!!!!