reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

witam kochane sikora co do twojego pytania to ja daje młodemu musy owocowe takie kupne lub sama robie

właśnie zamoczyłam 2 biszkopty w nektarze owocowym gruszka-jabłko
ciekawe czy mi zasmakują
kupiłam biszkopty vege - bez mleka i białka jajek

pawimi, na pewno młody nie może jeść banana i teraz testuję owoce leśne
kisiel to z mąki ziemniaczanej, yo??:-)

reklama

pawimi, na pewno młody nie może jeść banana i teraz testuję owoce leśne
kisiel to z mąki ziemniaczanej, yo??:-)
yes :tak::tak:;-) np jakis mus rzadki owocowy albo soczek z maka ...mysle ze znajdziesz tysiace przepisow na necie...albo zapytasz wszystkowiedzacych mamusiek na crazy i sie podziela chetnie przepisem :rofl2:

Moj maly to zje wszytko....:szok:
Sama mu gotuje bo sloiczków nie rusza...
Bardzo lubi biszkopty i chlebek :-)
Ostanio zasmakowal slodkiech ziemniaków z maselkiem...:zawstydzona/y:

A ja mam lenia ... musze go wypedzic.....:cool:

Ja młodemu tez gotuje a raz w tygodniu dostaje słoik jako odmiana i mu smakują .
Mój też lubi biszkopty i chlebek i chrupki kukurydziane.

sofiku co do lenia to nie jesteś osamotniona , ja tez mam ale to nic bo dzisiaj łazienkę już sprzątam na święta

no normalnie siedziala bym tylko, a moj to takie zywy ze nie moge:cool2: wszedzie go pelno tylko sti a jak nie to raczkuje po calym domu, wkoncu pozakładalam bramki zeby miec troche czasem spokoju:zawstydzona/y:

A dajecie dziecia serki lub jogurciki ??

reklama
Do góry