reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
no baaa :-D sprawdzone przeciez i tak goraco polecane przez niektorych :-):-):-)
Ja mysle ze jeszcze cos sie trafi, trzeba tylko sledzic uwaznie co sie dzieje na rynku, ja mam reke na pulsie wiec jak cos to zaraz dam ci cynk :tak:

No właśnie co do zakupów .. to jak się wypuścisz po tą karuzelkę dla mnie to te dwa linki co jeszcze podałam to soebie odpuszcze .. bo kurde mam tyle tych łóżeczkowych zabawek że obłęd .. Ale mam ogromna prośbę , pamiętasz ten kocyk co mi kupiłaś ? Możesz mi takie dwie sztuki nabyć ? Jeden chce dla drugiego dziecia a drugi na zapas , bo kurde SZymek to mi nie zaśnie bez tego kocyka , kładziesz go do wyrka a on wyje o kocyk:szok: Ja nie wiem co w tym kocyku ale jak mi gdzies zginie czy cuś musze miec zapas :-D:-D

Czec mamusie.Tu ostatnio ruch jak w Rzymie! Czlowiek ledwo wejdzie i juz ma zaleglosci.Dzis nie wyspana jestem, moje dziecko wladowalo sie do mnie dolozka i calusienka noc ze mna spal.To jeszcze nie problem.U mnie w pokoju goraco wiec niemogl biedny sie ulozyc i nawet cala noc gdal przez sen.No i spychal matke z lozka az raz ledwo zlapala rownowage!

Mój tez się pcha więc skończyłam mu spanie u nas . :-D

na slasku...ale to nie ma wielkiego znaczenia, a czemu? tak wogole to koniecznie o warszawke musze zahaczyc, to mus!

W wawie to wiesz gdzie masz nocleg mam nadzieje :-D

Kurde ale wy tu klikacie jak na chacie normalnie .. prrr szalone bo nie wyrabiam:-D

ania! jak milo cie widziec haha:-):-):-)
sluchaj wiesz ze wczoraj chcialam ci kupic kocyk tak bez pytania bo bylo po niecale $10 i sprzatneli mi sprzed nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr
a nocleg to pamietam, pamietam :tak: napewno sie odezwe przed pojawieniem sie w Warszawie ale to jeszcze sie numerami wymienimy bo co prawda adresior mam ale przeciez nie stane w drzwiach z walizka :-)
wklej mi jeszcze raz ta karuzelke co bym innej nie zakupila bo lada moment sie bede wybierac i polowac na nia.

reklama
Do góry