reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Oooo.....jakos niepamietam....., ale przejrze stare strony ;-)beakta o dazzle bylo to spooooro naprawde :-)
.
No wlasnie,strasznie mnie wkurza ze nigdzie nie ma cen tych cholernych wozkow Nie mam pojecia.To Super ze juz z mezem uzgodnione :-)
Tych iCandy nie widzialam na zywo tyle co na necie. Te peach blossom u nas dopiero benda na poczatku 2010. Jest jeden sklep w moim stanie co ponoc ma te iCandy ale kawalek odemnie i nie mialam okazji sie przejechac. A wiesz moze jaka jest ich cena? To mnie najbardziej interesuje haha bo wydaje mi sie ze benda drogie.
Oooo.....jakos nie pamietam....., ale przejrze stare strony ;-)
Bo za rzadko do nas wpadasz
Moje dziecie zasmarkane i zakaszlane.W dodatku nic nie je od kilku dni.
dziewczyny czy zgadzacie sie przeniesc nasz watek pod Pogaduszki zamiast Ciaza, Porod, Polog?? Wydaje mi sie ze to lepszy dzial dla nas? Jesli tak to prosze nasza adminke o uczynienie tego :-)
Mi pasuje :-)
I chciałam się pochwalić co wczoraj kupiłam i już dzisiaj błyskawicznie przybyło, i jestem zadowolona, mężowi też się podoba - to miał być taki wózek do samochodu, na zakupy, zobaczymy jak się sprawdzi, tylko mnie nie załamujcie, że jest kiepski
Załączniki
a jakiej to marki pojazd? bo dopatrzec sie nie moge, wyglada mi troche na Kolcraft ale nie jestem pewna, a moze to jakas polska produkcja?
Ty to masz oko, Pawimi
To kolcraft, jakieś doświadczenia masz z nim? - pewnie tak... jak z większością wózków ;-)
reklama
no mam :-) dla mnie za ciezki jak na podreczny wozek do samochodu, troche jak wozki Graco, nie jest rewelacyjny i osobiscie bym go nie kupila ale to Twoj wozeczek i jak ci sie podoba to napewno bedziesz zadowolona. Czesto ludzie go kupuja jako imitacje Bugaboo bo swoim wygladem troszke przypomina wlasnie Bugaboo:-)Recenzje na jego temat sa podzielone, zwolennicy wozkow z gornej polki nie maja pochlebnych zdan natomiast osoby ktore podchodza do wozka jako koniecznego akcesoria sa raczej zadowoleni.