Kochana wiadomo ze nie zawsze plany sie powodza, ale dlaczegomam nieplanowac? Maxa zaplanowalam co do joty ze tak powiem, rodzinasie smieje ze jakna zamowienie.Chcialammiec lwa i jest, marzylam o blondynku z moimi oczami i prosze.Tamna gorze mnie wysluchali.Poza tym jak sie nie uda trudno, predzej czy pozniej moe zajde.Ale ma byc jak zaplanowalam, a co z tego wyjdzie okaze sie w praniu.Niektorzy planuja inni maja niespodzianki.Dlaczego nie??? sie zobaczy..Dokładnie![]()
Ciekawe co zrobi Gastone jak z planów wyjdą nicii pierwsza próba się nie powiedzie? Oczywiście tego nie życzę, ale kochana bierz się do roboty
Ja też sobie zaplanowałam, że chciałabym rodzić po wakacjach, wydawało mi się że to takie hop siup, i co? próbowaliśmy ponad pół roku, już myślałą, że jestem bezpłodnagłupia ja. I akurat jak poszłam się zbadać czy aby ze mną wszystko ok to wyszło, że jestem w ciąży
![]()
Ty nic tu nie kombinuj bo jeszcze masz troszke czasu . Ale brzuszek to masz malutki jak na końcówkę .
he he Ty to masz wszystko zaplanowane , a potem jak tak poprostu sie staracie czy tam już jakiś pakiet kupiony testów owulacyjnych ?
No własnie gadaniem się dzieci nie robi:-)
Daj Pawimi spokój ona z nasz tutaj ma najwiecej pociech , to może troszkę odpoczać he he
Dokladnie tak jest zestaw juz kupiony a pogadac mam prawo;-)