reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

a ja się tak cieszę, ze znów mogę spac na brzuchu!!!!! :-):-):-):-)

Gie-oska brzuszek masz jak ja w 6 m-cu, ja miałam balon ogromny, jak mnie znajomi odwiedzali w 9 m-cu to sie pytali czy na pewno jedno baby tam mam :-D
prosze mi tu nie pisac o spaniu na brzuchu bo zaczne plakac:no2::no2::no2::no2::no2::no2:to moja ulubiona pozycja podczas snu..a teraz jak mam sie polozyc na brzuchu:-(no nic juz niedlugo:-)Lipe macie z tym landlordem..dalej sie nie odzywa??
czesc laseczki...
u nas wiatrow ciag dalszy, juz nie tornado bo linia zagrozenia przesunela sie gdzies na poludnie ale wciaz mocno wieje, wogole dzis naca to juz bardzo zimno sie zrobilo, podobno ma tak byc do piatku i pozniej z powrotem sie ociepli ale z ranca nie chialo mi sie z lozka wylazic i na serio myslalam o wlaczeniu ogrzewania.:szok:
goska ty jestes przeciez chuda jak dwie szkapy do tego masz malutki zgrabniutki brzuszeczek. Ja zawsze mialam ogromne brzuszyska a przy trzecim to wogole pod koniec to juz cala spuchlam jak slon. Uda i dupsko to mialam jak swoja stara komode na telewizor:-D I tez juz nie moglam doczekac sie 37 tygodnia tak mialam dosyc ciazy. Normalnie liczylam godziny do dnia ze zacznie sie 37 tygodni zeby moc juz rodzic. I chyba wyperswadowalam sobie to psychologicznie bo jak tylko zaczal sie pierwszy dzien tego wymarzonego 37 tygodnia to z ranca odeszly mi wody:szok: Dzis wiem, ze maly mogl jeszcze siedziec te 2 tygodnie a tak to taka lichotka byla w porownaniu z dwojka starszych ktorych sporo przenosilam bo obydwoch po ponad 2 tygodnie. Vincent byl taki jakis niedorobiony:-) i malo dojrzaly i mielismy z nim takie "problemy" jakich nie znalam przy jego starszych braciach.
Pawimi u Was w tym rejonie gdzie mieszkacie czesto sa jakies tornada?Bo zawsze mi sie wydawalo ze po tej stronie ameryki gdzie jest Chicago NY nie ma czegos takiego jak tornado!!
Dobra dziewczyny juz nie bede nic kombinowac z przyspieszeniem porodu tylko grzecznie poczekam az synus zdecyduje sie wyjsc:-)
Pawimi Ty wszystkie 3porody mialas naturalne??
Gieo - ska gdybys nie byla w ciazy to bym cie wirtualnie kopnela w dupe,Gruba!tez mi cos!

mam pomysl, zachowaj tego kopa na zaraz po :-)
Prosze mnie tu nie straszyc i nie bic...dobra niech wam bedzie jestem chudzielec:-)hehe:-)

Gastone kiedy zaczynasz prace nad drugim bobaskiem??czy moze juz sie postaraliscie na wakacjach ale nic nie pisac aby nie zapeszac co??:cool2::cool2::cool2:

dziewczyny a wiecie ze wczoraj nad ranem sie rozpakowala pierwsza listopadowka...w sumie 5tyg wczeniej i ciaza zagrozona bo praktycznie caly czas w szpitalu byla i na 18.10 miala miec cc ale nie doczekala i naturalnie urodzila wczoraj..synek wazy 2500kg i 48cm wiec takie dosyc parametry byl w inkubatorze ale dzis ma juz isc na normalny oddzial!!

reklama
Hejo
Landlord sie odezwał, tzn M dzwonił do niego do domu i zostawił wiadomość, oddzwonił i przepraszał, że ukradli mu telefon z auta i kamerę i nie mógł sie skontaktowac,
gościu wydaje sie byc w porządku, jest psychiatrą i wykładał nawet na uniwerku gdzie mój M pracuje, ale jakos tak powolny jest, właśnie napisałam mu maila, jestem ciekawa czy juz kupił szafę i dywany wyczyścił

za 10 dni ja chce miec klucze!!!
Moi rodzice przylatują we wtorek, pomoc nam przy przeprowadzce, a 15 przylatuje moja friend from France :-) jeszcze nie była u mnie w Irlandii, ciesze sie bardzo, dzieciaki będa z dziadkami a my fruuu na miasto :happy::happy::happy:

Gie-oska co prawda suwaczek moj mowi ze staranka jakby rozpoczete ale jak juz mowilam jeszcze miesiaczek, bo nie chce miec blizniat (chodzi mioznak zodiaku) a potem to juz znaki mi przyjazne wiec moge sie starac.No ale jak wiesz doczekac sienie moge, ale jak juz tyle czekalam to i poczekam miesiac choc nie pwoiem kusi mnie kusi meza zbalamucic na dobre hahah

Gie-oska co prawda suwaczek moj mowi ze staranka jakby rozpoczete ale jak juz mowilam jeszcze miesiaczek, bo nie chce miec blizniat (chodzi mioznak zodiaku) a potem to juz znaki mi przyjazne wiec moge sie starac.No ale jak wiesz doczekac sienie moge, ale jak juz tyle czekalam to i poczekam miesiac choc nie pwoiem kusi mnie kusi meza zbalamucic na dobre hahah
Gastone ty sie lepiej do roboty zabieraj a nie gadaj o znakach zodiaku:-):happy::rofl2:
zobacz, nasza ania tylko raz wspomniala ze moze czas na drugiego dzidziusia i niewiele mowiac zaskoczyla nas piekna ciaza a ty, gadasz i gadasz o tym dziecku jakbys to odlotu na ksiezyc sie przygotowywala zamiast chlopa brac do sypialni i przejsc do zadan praktycznych:-D Nie rozumiesz ze my tu forumowe ciotki czekamy na nowine a nie na pogaduszki o astrologii????????

Gieoska - u nas wcale tornada nie sa popularne, wlasnie pisalam ze ostatni nas ostrzezenie bylo w 2005 a przed tym tylko chyba jedno male tornado przeszlo gdzies chyba 1999 roku czy cos kolo tego.

Monia - wprowadzaj sie i czekamy na foty:tak:

Ciotka ty mnie nie popedzaj tylko sama sie bierz do roboty!
A co do planow to dobrze wiesz ze mam zaplanowany od dawna pazdziernik wiec nie marudz.

Gastone ty sie lepiej do roboty zabieraj a nie gadaj o znakach zodiaku:-):happy::rofl2:
zobacz, nasza ania tylko raz wspomniala ze moze czas na drugiego dzidziusia i niewiele mowiac zaskoczyla nas piekna ciaza a ty, gadasz i gadasz o tym dziecku jakbys to odlotu na ksiezyc sie przygotowywala zamiast chlopa brac do sypialni i przejsc do zadan praktycznych:-D Nie rozumiesz ze my tu forumowe ciotki czekamy na nowine a nie na pogaduszki o astrologii????????

Dokładnie :-D
Ciekawe co zrobi Gastone jak z planów wyjdą nici :eek: i pierwsza próba się nie powiedzie? Oczywiście tego nie życzę, ale kochana bierz się do roboty :-D
Ja też sobie zaplanowałam, że chciałabym rodzić po wakacjach, wydawało mi się że to takie hop siup, i co? próbowaliśmy ponad pół roku, już myślałą, że jestem bezpłodna :sorry: głupia ja. I akurat jak poszłam się zbadać czy aby ze mną wszystko ok to wyszło, że jestem w ciąży :tak::-D:-D:-D

Dobra dziewczyny juz nie bede nic kombinowac z przyspieszeniem porodu tylko grzecznie poczekam az synus zdecyduje sie wyjsc:-)
Pawimi Ty wszystkie 3porody mialas naturalne??

!!

Ty nic tu nie kombinuj bo jeszcze masz troszke czasu . Ale brzuszek to masz malutki jak na końcówkę .:tak::tak:

he he Ty to masz wszystko zaplanowane , a potem jak tak poprostu sie staracie czy tam już jakiś pakiet kupiony testów owulacyjnych ?

:tak:

:-D:-D:-D No własnie gadaniem się dzieci nie robi:-)

Ciotka ty mnie nie popedzaj tylko sama sie bierz do roboty!
A co do planow to dobrze wiesz ze mam zaplanowany od dawna pazdziernik wiec nie marudz.

Daj Pawimi spokój ona z nasz tutaj ma najwiecej pociech , to może troszkę odpoczać he he

reklama
witam babeczki!u nas dzis pochmurno i widac ze jesien zagoscila juz na stale!!
Cos ten nasz Sofik sie nic nie odzywa??
Eve specjalnie dla Ciebie buzzik z dzis:-)

Buzzik dobrze mi sie prowadzi z takim klockiem 14kg...:-)

wiecie co wczoraj tak mnie brzuch bolal od tego myslenia o wczesniejszym porodzie ze myslalam ze to juz sie zaczyna...ale na szczescie po nospie przeszlo troche...

Załączniki

• P1150195.jpg
    P1150195.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 45
  • P1150196.jpg
    P1150196.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 43
  • P1150197.jpg
    P1150197.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 60
  • P1150198.jpg
    P1150198.jpg