reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

wczoraj Pani w sklepie mówiła ze mają jakieś fajne śpiworki które zabieraja od dziecka ciepło jak sie je tam wsadza a potem je oddaja jak sie jego organizm wychładza... Powiem męzowi aby zapytał przy odbiorze wózka co to takiego i ile kosztuje u nich..

reklama
Ja dochodzę do wniosku, że i tak nie ma co doradzać tylko odrazu polecić maclarena :-D
Co jest cholera w tych wózkach, że ludzie je tak kupują (prosze tylko nie mówicie, że to ta dożywotnia gwarancja) :confused:

Jak dla mnie nie ma lepszej parasolki na rynku i dlatego ludzie tak kupują .. ale to moje osobiste zdanie oczywiście .

najniżej znalazłam za 1499:-):-) o dziwo w sklepie w wawie:tak: na allegro 1599:-)

I tak zgłupieli z cenami ja pół roku temu za XT dałam 800zł a wtedy moja koleżanka kupiła XLR za 999. A wczesniej były jeszcze tańsze Xt za ok 690 a XLR 800z hakiem . Dobrze że go wtedy kupiłam

Gastone, super dom. Kuchnia rewelacja, stół również - tylko ja mam dosyć szklanych blatów - nigdy więcej. Mam teraz i strasznie go przeklinam :wściekła/y: Ale twój wygląda pięknie :-)
Mam nadzieję, że wkrótce ja będę mogła wam pokazać zdjęcia ze swojego domu :unsure: mój mąż to już się nie może doczekać :-D

Cudne te ubranka :tak: no i cena też ;-)
Ach, dla dziewczynek to nawet nie trzeba się za bardzo naszukać żeby coś fajnego znaleźć, nie to co dla chłopaków, w sklepach to prawie wszystko na jedno kopyto :-(

tez to zauwazylam ze dla dziewczynek pelno slicznych ciuszkow a dla chlopcow juz takiego wyboru nie ma:-(

reklama
dzien dobry dziewczynki :)
madzik - gratuluje wozeczka!
gastone - domek masz piekny, wspaniale sie prezentuje a ja bylam przekonana ze to wasz domek, gdzies mi do glowy wpadlo ze go kupiliscie nie wiem skad :) nawet mialam pytac czy sama kuchnie projektowalas....A na jak dlugo macie taki wynajm?
Wszystkie z Irlandii wynajmujecie swoje domki? Tak pytam z ciekawosci, bo u nas to znowu moda jest na kupowanie i generalnie domow jako tako ludzie nie wynajmuja, co najwyzej apartamenty w miastach.
A ja wczoraj caly wieczor spedzilam u mojego najstarszego syna w szkole na wieczorku zapoznawczym z nauczycielami. Wszyscy juz go uwielbiaja, najwyrazniej zrobil dobre wrazenie :) Podobno jest bardzo inteligenty...hmm, o czym ja wiem tylko szkoda ze czasem ta inteligencje niewlasciewie wykorzystuje!

Do góry