Wiekszosc z nas wynajmuje.Jesli chodzio polakow,niektorzy zakupili domy ale nie sa to jakies tam rezydencje, zazwyczaj standart 3,4 sypialniowe domyna osiedlu.Jesli chodi o irlandczykow to oczywiscie inna sprawa.duzo znich posiada swoje domy ale np wielu mlodyc ludzi wynajmuje.Teraz ceny domow spadly jednak banki nie chca dawac kredytow 100 procentowych pod hipoteke wiec z kupnem ciezka sprawa.My w tej chwili dostalibysmy kredyt ale do wysokosci 160 tys a za takiepieniadze kupie dom na osiedlu poizal sie booze samtch emigrantow.Ja nie bede sie ladowac w taki interes zycia.Wole wynajmowac i mieszkac jak mieszkam.Powiem ci tak ze latwo nie jest wiec kupno domu odkladamy jeszcze na kilka nastepnych lat.A jak narazie wynajem.Co do okresu umowe wstepnie sie podpisuje na rok,to tak wstepnie oczywiscie, przedluzsz albo nie.My podpisalismy odrazu na dwa lata.I mam nadzieje ze bedziemy przedluzac, bo ja bym chciala.
Zazdroszcze ci troszke ze masz swoj wlasny dom, bo chcialabym po swojemu troche przebudowac i zmienic to i owo.Ale narzakac nie ma co, inni nie maja dachu na glowa a ja ma jacuzi...
Zazdroszcze ci troszke ze masz swoj wlasny dom, bo chcialabym po swojemu troche przebudowac i zmienic to i owo.Ale narzakac nie ma co, inni nie maja dachu na glowa a ja ma jacuzi...