reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Wiekszosc z nas wynajmuje.Jesli chodzio polakow,niektorzy zakupili domy ale nie sa to jakies tam rezydencje, zazwyczaj standart 3,4 sypialniowe domyna osiedlu.Jesli chodi o irlandczykow to oczywiscie inna sprawa.duzo znich posiada swoje domy ale np wielu mlodyc ludzi wynajmuje.Teraz ceny domow spadly jednak banki nie chca dawac kredytow 100 procentowych pod hipoteke wiec z kupnem ciezka sprawa.My w tej chwili dostalibysmy kredyt ale do wysokosci 160 tys a za takiepieniadze kupie dom na osiedlu poizal sie booze samtch emigrantow.Ja nie bede sie ladowac w taki interes zycia.Wole wynajmowac i mieszkac jak mieszkam.Powiem ci tak ze latwo nie jest wiec kupno domu odkladamy jeszcze na kilka nastepnych lat.A jak narazie wynajem.Co do okresu umowe wstepnie sie podpisuje na rok,to tak wstepnie oczywiscie, przedluzsz albo nie.My podpisalismy odrazu na dwa lata.I mam nadzieje ze bedziemy przedluzac, bo ja bym chciala.
Zazdroszcze ci troszke ze masz swoj wlasny dom, bo chcialabym po swojemu troche przebudowac i zmienic to i owo.Ale narzakac nie ma co, inni nie maja dachu na glowa a ja ma jacuzi...

reklama
ja to właśnie głównie na allegro kupuję bo można chociaż coś oryginalnego znaleźć, w second handach też można super rzeczy trafić:tak:

Ja tez kupuje na ciuszkach , bo te nowe rzeczy jak się chce kupic fajne to cholernie drogie u nas są . EW. kupuję w tesco bo mają fajne rzeczy i cenki tez normalne

jacuzzi??!! :szok: wow, to dawaj foty, 7 pokoi a nam z bieda jeden pokazłaś :-p
a czy wy planujecie już w Irlandii na stałe zostać? czynsz macie baardzo mały, to my tyle płacimy za nasze 3 malutkie sypialnie i stary dom, no ale to w Galway, a w jakim miescie mieszkacie?? i jak daleko Twoj M ma do pracy?
Pawimi większośc wynajmuje, ale tych co znam to zmierzają wrócić do PL

Eve gratuluje wygranej, a ja chciałam sprzedac ciuszki po mojej Emmie i nikt nie kupił :-( moze ktoras z was chętna ;-)

ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI *MOTHERCARE*NEXT*EARLY DAYS (716539223) - Aukcje internetowe Allegro

Emcia dziś dostała żyrafkę Zosie, podoba jej się, ale taka zwykła ta żyrafka i capiła gumą że szok :-D

Emcia dziś dostała żyrafkę Zosie, podoba jej się, ale taka zwykła ta żyrafka i capiła gumą że szok :-D
uprzedzalam ze to nie jest zadna ani specjalna ani niezwykla zyrafa;-) najzwyklejsza w swiecie zabawka gumowa, tyle ze nie zawiera toksycznych skladnikow w swojej gumie.....

wlasnie, gastone....prosze sie bardziej postarac i zrobic reszte zdjec, przeciez to kpina jedna kuchnie i jeden pokoj pokazac na taka wielka chalpe:-D:-D fotek mojego domu to ogladalyscie chyba z piecset conajmniej a tu taka lipa licha...:angry:

Monia, podpowiedz jak wystawić aukcję żeby były takie duże zdjęcia i pod każdym opis, bo jakoś nie mogę do tego dojść :zawstydzona/y: :wściekła/y: - są tylko te malutkie na końcu.

reklama
jacuzzi??!! :szok: wow, to dawaj foty, 7 pokoi a nam z bieda jeden pokazłaś :-p
a czy wy planujecie już w Irlandii na stałe zostać? czynsz macie baardzo mały, to my tyle płacimy za nasze 3 malutkie sypialnie i stary dom, no ale to w Galway, a w jakim miescie mieszkacie?? i jak daleko Twoj M ma do pracy?
Pawimi większośc wynajmuje, ale tych co znam to zmierzają wrócić do PL

Eve gratuluje wygranej, a ja chciałam sprzedac ciuszki po mojej Emmie i nikt nie kupił :-( moze ktoras z was chętna ;-)

ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI *MOTHERCARE*NEXT*EARLY DAYS (716539223) - Aukcje internetowe Allegro

Miekszamy w Ennis, maz ma do pracy jakies 3 kilometry?Nie wiem ile do miasta jest hehe.Zamierzamy tu zostac a jestesmy juz od 7 lat.
uprzedzalam ze to nie jest zadna ani specjalna ani niezwykla zyrafa;-) najzwyklejsza w swiecie zabawka gumowa, tyle ze nie zawiera toksycznych skladnikow w swojej gumie.....

wlasnie, gastone....prosze sie bardziej postarac i zrobic reszte zdjec, przeciez to kpina jedna kuchnie i jeden pokoj pokazac na taka wielka chalpe:-D:-D fotek mojego domu to ogladalyscie chyba z piecset conajmniej a tu taka lipa licha...:angry:

Dziewuchy pisalam przecie ze gora jeszzcze nie urzadzona, narazie mam mahoniwe loze a wielu rzeczy mi brakuje, obiecuje z reka na sercu ze jak skompletuje sypialnie i pokoik malego zroobie fotki, teraz kicha, bo hih nawet stolikow nocnych jeszcze nie mam i lampki stoja na pudeklach hihiih:-D

Do góry