reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam

A ja ostanio widzilam taki wozek u koelznkai ABC Design 6Tec pierwszy raz i mi sie starsznie spodbal bo ma dwie fajen raczki:-)
Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Wozek ABC design 6TEC 2008

A ja znam ten wózek i powiem Ci że nawet przez chwilkę sie nad nim zastanawiałam:tak:

Ania ja bylam dzis w mathercare i u mnie byl buzz gold ale bez gondoli za 1450wiec sporo..kiedy TY ta promocje gondola plus spacerowka za 1399widzialas u siebie??

To było w lipcu jak się tylko przecenki zaczeły , przecena była z 1700 chyba na 1399 własnie . pewnie długo nie postał ten wózeczek . A może jakąś ostatnia sztukę mieli czy cuś

Pawimi moge ino cos tam dac, jeszcze brakuje mi dywanow i zdjec na scianach alke jak to bywa wszystko powoli .Kuchnia, jadalnia i living room.Wliving roomie strsznie brakuje mi dywanu ale lada dzien cosik zakupie.I jeszcze mnostwo zdjec duzych na sciany ale to narazie cos maz produkuje.Tez musze poczeac wiec sciany jakoby puste.

Gastone - super masz domek , a kuchnia poprostu piękna :tak:

reklama
oż kurcze, Gastone dom rewelacja!!!!!!!!!! aż trudno uwierzyć ze to Irlandia, ile wy tam czynszu płacicie? jakie ogrzewanie? ile w sumie sypialni??
Piękny ten dom serio!!!!
ja sie chyba musze przeprowadzić bo ja to w piwnicy mieszkam w porównaniu do tych waszych domków :-D

Kurce cemu tych czterokolowcow u nas niemozna kupic? Mie tam sie wlasnie lepiej podoba czterokolowiec.
No wlasnie mnie tez lepiej czterokolowiec....kurne gdyby to byl nowy to wzielabym bez zastanowienia...a za ta cene to z zamknietymi oczami haha...a tak na serio moglby nawet kosztowac troszke wiecej niz te trzykolowe a nowke i tak bym wziela...a tak to czlowiek nie wie....:confused:....ale czytalam gdzies na forum ze te Zapp4 juz sie pojawialy na allegro...moze warto poczekac...chocoaz ja to w goracej wodzie kapana jestem:-)

oż kurcze, Gastone dom rewelacja!!!!!!!!!! aż trudno uwierzyć ze to Irlandia, ile wy tam czynszu płacicie? jakie ogrzewanie? ile w sumie sypialni??
Piękny ten dom serio!!!!
ja sie chyba musze przeprowadzić bo ja to w piwnicy mieszkam w porównaniu do tych waszych domków :-D

Cudowny ten domek, rewelacja.. tak jak pisze Monia az sie nie chce wierzyc ze to irlandia...

chocoaz ja to w goracej wodzie kapana jestem:-)

ja tez i pozniej tego zaluje :angry: W ten sposob kupilam uzywanego MUTSY, bo chcialam juz i teraz i jak tylko przyszedl odrazu go wystawialam na allegro, na zdjeciach super a tak naprawde tragedia :wściekła/y:

Ale za to nastepny wozeczek QUINNY SPEEDI tez uzywany rewelacja jak nowka, tylko nad tym to ze 100 razy sie zastanowilam :)

reklama
Czesc dziewczynki.Ano Irlandia.Mnie dziewczyny sie udalo bardzo fajnie z tym domem.Poniewaz ceny spadly do i cena tego domu spadla.Przecietnie ceny za wynajem to tak700-850 euro na naszym terenie, bo to zalezy od hrabstwa.Teraz ceny sa mniejsze, sa ludzie co i za 500 wynajmuja.Zalezy od standartu.Beata ile ty teraz placisz??
Ten dom byl za 1200, facet spdl do 950, ale targowalismy sie chwile i dzieki znajomosciom i rekomendacji spadl do 850.Pokoi mam lacznie z living roomem 7 i trzy lazienki. Trafilam swietnie, bo wogole zeby sie du dostac heheh to trzeba miec rekomendacje, a poniewz maz ma tu kilka klientek nie bylo problemu.Osiedle jest strzerzone,patrolowane przez prywatna straz, jest cicho i spokojnie, wszysy sie znaja.Na poprzednim osiedlu mieszkalam za sciana 3 lata z sasiadka i prez ten okres zamienila dwa slowa.Raz powiedziala : oo wyjezdzacie na wakacje? I teraz przy przeprowdzcce :oo wyprowadzacie sie? I tyle sie kobita wysylila.
A tu w pierwszy dzien odwiedzil nas juz sasiad zeby pomoc nam w obsludze pieca i innych *******.Na drugi dzien sasiadka wyszla z domu zeby sie przywitac.Poza tym na osiedlu nie ma emigragntow ,cyganow wiec to tez jest ogromny plus.

Ostatnia edycja:
Do góry