reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam dziewczynki.Co z wami? sprzedajecie tak napotege buzzy? Ja nie wiem ale ja tam bylam zadowolona z niego i nie sprzedalam i czeka na nowego uzytkownika heeh.Ja juz teraz wozka uzywam sporadycznie, na dluzsze spacery, bo dziecie jak sie nachodzi t na rekach kazde sie nosic a moj kregoslup nie jest z gumy.No ale wciaz szperam po necie i ogladam bo uwielbiam hihi.
No a co do mojej przeprowadzki to troszke sie narobilam, bo przeniesc cala chalupe i wypakowac to nie lada gradka.Na zdjecia jeszcze poczekacje troche bo wielu rzecy jeszcze nie zakupilam a pustych pokoi nie bede fotografowac.Dol urzadzony, na gorze jeszcze musze jedno lozko kupic i szafki nocne, jakies dywany itp.Ech tylko maz musi kasy troche znow wyprodukowac...No a teraz sie szukuje do spoznionej imprezki syncia bo przeciez na pudlach urodzin mu nie moglam wyprawic.W niedziele mam troche gosci wiec obmyslam plan co tu przyzadzic dla doroslkej czesci bo dla maluchow wiadoma sprawa.

reklama
Gastone , az tak barzdo to nie narzekam na Buzza, ale chcialabym mies cos mniejszego i poreczniejszego, bo duzo jezdze z Marcelem samochodem i pakowanie Buzza za kazdym razem do samochodu juz mnie meczy ,a pozatym zajmuje za duzo miejsca, bo mam jeszcze dwa buldogi angielskie i nie chca za barzdo dzielis bagaznika z wozkiem :-):-)

Ponoć (ale tylko słyszałam) bardzo średnie te wózki. Ich gabaryty są dla mnie przerażająco wielkie (jeździ już ich sporo po wrocku). Mój buzz chyba na dniach sie sprzeda, aczkoliwek z ciezkim sercem się go pozbywam. Gdybym miała go gdzie trzymać napewno bym go zostawiła :tak:

Sofik na zdjeciu wozek fajny, ale ja nigdy go nie widzialm na zywo.Wiec trudno powiedziec.
Beata moze popros sprzedawce o zdjecia szczegolow, kolka z bliska, tapicerka , budka.Mozna sie wtedy bardziej przyjrzec bo na takich fotach troche ciezko.Jak sprzedawa odmowi to nie warto bo znaczy ze wozek zuzyty.A ja sama nie wiem czy nie kupie zappa jak bede miala druga pocieche hihAle chyba tez postaram sie kupic od kogos...moze Pawimi sprzeda hahahahah bo a rok jej sie znudzi hihihi Choc nie ukrywam ze cztero kolowki mi sie podobaja..

Ostatnia edycja:
widzialam ta oferte na allegro mieli jeszzcze zestawy 3kolowe ale teraz nie maja i to tez uwazam za super okazje:-)
Ja wlasnie wystawilam swojego Buzza na allegro :( Sama nie wiem czy dobrze robie :confused:

QUINNY BUZZ 3 kolor GOLD ,DWA SIEDZISKA + ŚPIWORE (725703747) - Aukcje internetowe Allegro
czyli jednak sprzedajesz??
Karolina, ja też nie wiem :-( Ale już zdecydowałam chyba. Zresztą coraz więcej osób zaczyna pytać o niego.
widze jakis chetny sie juz znalazl na niego:-(
Witam

A ja ostanio widzilam taki wozek u koelznkai ABC Design 6Tec pierwszy raz i mi sie starsznie spodbal bo ma dwie fajen raczki:-)
Sklep BOBAS z wózkami dziecięcymi. :: Wozek ABC design 6TEC 2008

a Wy o tym mysliscie ??

u nas dada pogoda do D*** ale jzu niedlugo zostalo do PL:-D:-D

Tj Eve pisala jezdzi troche tych wozkow u nas po miscie..ale one sa strasznie duze:shocked2::shocked2:

a ja juz ostatecznie zdecydowalam sie na buzza teraz czekam tylko na pozwolenie ze moge kupic:-)

Ania ja bylam dzis w mathercare i u mnie byl buzz gold ale bez gondoli za 1450wiec sporo..kiedy TY ta promocje gondola plus spacerowka za 1399widzialas u siebie??

reklama
Do góry