monika, tzn, że jedna literka kosztuje 8,50??
Tak Eve, jedna za 8,50. Jedne z tańszych, ale można wpisać "literki" i wyskoczą różne (były też chyba jeszcze tańsze).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monika, tzn, że jedna literka kosztuje 8,50??
Super te literki:-)a sama sobie wybieralas jaki kolor ma miec dna literka??
Witam dziewczyny ponownie:-)Pawimi powiedz mi czy w Zooper Hula oparcie rozklada sie na plasko ??? Chyba sie zdecyduje na ten wozek , co prawda podoba mi sie bardziej Zooper Walz ale nie sklada sie jak parasolka![]()
Monika29 ja mam Buzza od lutego i jestem z niego srednio zadoI wiem ze dla nastepnego dziecka kupie albo Bugaboo , albo Mutsy. Speediego tez mialam i jak maly musial przesiasc sie do spacerowki to odrazu go sprzedalam bo spacerowka byla tragiczna w Speedim
![]()
on czekam na mnie:-)hehe
Eve moze Ty w jakims sklepie we wrocku widzialas buzza gold>>??
...
madzik, a w łóżeczku też Oli śpi na płasko?? Ja nie wiem czy jakiś wózek spacerowy tak całkiem na płasko się rozkłada, mój też nie. Ada też sama nie siedzi, ale ma prawie pół roku, więc to pewnie kwestia czasu. Nie sądzę jednak by wożenie w spacerówce miało jej w czymś przeszkadzać lub czymś grozić.
Może wypowie się jakas mama bardziej doświadczona, bo jeszcze sie okarze, że Adkę pokrzywięTzn mój wózek rozkłada się prawie na leżąco, Ada w nim bardzo wygodnie śpi, w łóżeczki też płaski jasiek podkładam.