reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Monika29 ja mam Buzza od lutego i jestem z niego srednio zado:wściekła/y: I wiem ze dla nastepnego dziecka kupie albo Bugaboo , albo Mutsy. Speediego tez mialam i jak maly musial przesiasc sie do spacerowki to odrazu go sprzedalam bo spacerowka byla tragiczna w Speedim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Pawimi powiedz mi czy w Zooper Hula oparcie rozklada sie na plasko ??? Chyba sie zdecyduje na ten wozek , co prawda podoba mi sie bardziej Zooper Walz ale nie sklada sie jak parasolka :(

Dziewczyny, ale czy parasoloka jest tak bardzo potrzebna? Jak widziałam zimą jak mamy jeżdżą tymi wózkami - coś strasznego, przecież te kółeczka są takie małe, że nie mają szans ze śniegiem? I tak sobie myślałam, że nie zamierzam czegos takiego kupować, no ale z tego co widzę i czytam, to praktycznie każdy ma spacerówkę. Ja chyba będę jeździć Speedim jeszcze co najmniej rok - tak myślę. No już sama nie wiem - poradźcie coś :confused:

Pawimi, a ty od kiedy masz buzza? Gondolą też jeździłaś? Bo to aż trudno uwierzyć, że tak drogi wózek a tak "uprzykrza" ci życie:tak: A przecież masz kilka na zmianę i codziennie niim nie jeździsz :baffled: A tak fajnie wygląda... :tak:

Jeszcze chciałam wam się pochwalić jakie kupiłam dla Gucia literki - wczoraj przyszły i musiałam je nakleić (na razie u nas w sypialni) Myślę tylko żeby "e" przemalować jednak na czerwono :-)
piekne te literki:-)ja bym tych literek nie przemalowywala:-)mi sie bardzo podobaja i jak juz imie wybiore to tez chce takie kupic:-)a gdzie je kupilas??daj namiar:-)ja tez kupilam taka karuzele uzywana ale jeszcze jej nie sprawdzalam..jestes z niej zadowolona??i nie popekaly Ci te plastikowe kolka co te ludziki sa na nich przyczepione??a parasolka niewiem czy jest az tak potrzebna??a ja dalej sie wacham jaki wozek kupic:-(
Monika29 ja mam Buzza od lutego i jestem z niego srednio zado:wściekła/y: I wiem ze dla nastepnego dziecka kupie albo Bugaboo , albo Mutsy. Speediego tez mialam i jak maly musial przesiasc sie do spacerowki to odrazu go sprzedalam bo spacerowka byla tragiczna w Speedim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Karolina Ty masz buzza w kolorze gold tak? mozesz jakies fotlki wkleic??i oprocz tego skrzypienia i gabkowego siedziska cos Ci w nim jeszcze nie pasuje??kolo przednie chodzi ok??

Ostatnia edycja:
Karolina Ty masz buzza w kolorze gold tak? mozesz jakies fotlki wkleic??i oprocz tego skrzypienia i gabkowego siedziska cos Ci w nim jeszcze nie pasuje??kolo przednie chodzi ok??

Tak w kolorze gold,gdzies juz tu na forum wstawialam, zaraz znajde i przekleje. Poza tym skrzypieniem i poceniem sie dziecka na tej gabce jest ok. Problem z gabka tez czesciowo rozwiazalam i klade malemu pod glowe pieluszke tetrowa i jest troszke lepiej.

Przednie kola ok, tylko nie mozna z nimi na plaze isc :( Raz poszlam i sie zablokowalu nie chcialy sie obracac i bardzo ciezko chodzily, trzeba bylo wszystko rozkrecac i czyscic.

Tak w kolorze gold,gdzies juz tu na forum wstawialam, zaraz znajde i przekleje. Poza tym skrzypieniem i poceniem sie dziecka na tej gabce jest ok. Problem z gabka tez czesciowo rozwiazalam i klade malemu pod glowe pieluszke tetrowa i jest troszke lepiej.

Przednie kola ok, tylko nie mozna z nimi na plaze isc :( Raz poszlam i sie zablokowalu nie chcialy sie obracac i bardzo ciezko chodzily, trzeba bylo wszystko rozkrecac i czyscic.

a gdzie kupilas tego golda??widzialas go w sklpeie??bo ja wlasnie chcialam zobaczyc golda na zywo ale u mnie w miescie chyba nie ma??Eve tez byla buzzem na plazy ale jej sie chyba kolo nie blokowalo widze co egzemplarz to inaczej dziala:-)ok czekam na zdjecia:-)

monika29 jeśli na lato parasolka bardzo się przydaje. Bez względu na to jakim wózkiem jedziesz. Maluchowi nie świeci słońce w oczy i nie musisz rozkładać budy, która latem się strasznie nagrzewa i maleństwu jest gorąco. Jednak parasolka daje przewiew, ja polecam.

Polecam Muflino dla małych zwierzaków...

reklama
Dziewczyny, ja to w ogóle swoim Jane zamierzam w zimie jeździć. Myślicie że będzie ok?? Chcę dokupić śpiworek ale te firmowe kosztują prawie 400 zł :szok: Buzz narazie złożony czeka na swojego nowego właściciela :tak:

Do góry