reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

EVE - probowalam przymierzyc sie do tego wozeczka ktory kiedys wkleilas ale niestety nigdzie go nie ma fizycznie w sklepach. Nie jestem zatem w stanie wyrazic swojej oceny.

reklama
Pawimi- taki mam stol z pottery barn

dsc0184sxn.jpg
sliczny stol a kolorek na scianie boski:-)chce taki w przedpokoju walnac:-)
Dziewczyny, czy u was też jest tak gorąco, ja już mam dosyć, przecież od 2 miesięcy praktycznie cały czas 30 stopni w cienu :(
A po tej ciąży to tak masakrycznie się pocę, wystarczy że 2 razy się schylę i normalnie cieknie mi po tyłku... Też tak miałyście?, wcześniej to praktycznie wcale się nie pociłam. No i te wypadające włosy - jeszcze miesiąc a łysa zostanę - no są poprostu wszędzie - szału dostaję, powiedzcie, długo to jeszcze potrwa???

u nas nie jest goraco..wczoraj to bylo przegiecie 35stopni a dzis lalo i ok 20stopni..cale lato raczej deszczowe jest...

EVE slicznego masz averateka..tzn zdjecie:-)

Pawimi- na zdjeciu wyszedl troche mniejszy niz w rzeczywistosci. Jak nie jest rozlorzony to spokojnie 8 osob sie miesci, tylko nie mielismy za duzo kasy po remoncie domu wiec kupilismy tylko 6 krzesel :-) I tak on sie rozklada na wiekszy.
tak sobie myslalam bo w sumie oni takie duzo rozmiarowe produkty robia i 8 osob to dla nich standart;-) Ja ten najwiekszy stol mam na 12 osob w jadalni na gorze, na dole na 8 i w sumie w breakfast room tez na 8 tylko krzesel mam 6 i high chair

wiesz co u mnie jest cale lato goraco chociaz mowia ze to najzimniejsze lato od 70 lat;-) Temperatura oscyluje w okolicach 30 stopni ale ja mam podwojny system klimatyzacji w domku wiec nie jest to dla nas tak dotkliwe...w samochodzie tez klima jest i w sumie wszedzie w kazdym miescu publicznym, w sklepach to taka lodowa ze zawsze cos z dlugim rekawem mam w samochodzie na zapas:-D Ja sie tez poce nadmiernie po tej ostatniej ciazy, praktycznie prysznic musze brac dwa razy dziennie bo inaczej zle sie czuje. Mysle ze to szalejace i nieokielzane hormony:-)

U mnie w domu, to jest jeszcze ok, kto tylko nie wejdzie to pyta czy mamy klimatyzację, a sypialnię mamy od strony północnej więc na szczęście słońca nie ma, ale w pokojach od południa już nie jest tak dobrze. Ale w nowym domu to też planujemy klimę założyć, bo jak każde lato takie ma być, to nie ma wyjścia.
W samochodach też mamy klimę, no ale na spacery z guciem przecież muszę chodzić :tak:
Za to u nas w sklepach to raczej nigdzie nie ma klimy - co uważam za porażkę w takich czasach, nawet w wielkich marketach - przynajmniej w moim mieście nie ma, albo nie włączają, bo przeważnie taki zaduch jest, że ciężko wytrzymać. Tylko jeden sklep kojarzę, że ma, akurat obok mnie, większy spożywczy. (chociaż od klimy to mnie zaraz gardło pobolewa)

A tak wogóle to jaka jest różnica czasowa między nami, którą macie teraz godzinę?:-)

Gucio pod karuzelą tak się zaśmiewa, że aż moja mama na dole słyszy :-D Tylko nagrać i w przyszłości na poprawę humoru sobie puszczać :-)

A tak wogóle to jaka jest różnica czasowa między nami, którą macie teraz godzinę?:-)
siedem godzin, ja mam samo poludnie teraz, wlasnie ide malego do lozka wrzucic i posiedze chwilke jeszcze na laptopie a pozniej jak wstanie to musze do szkoly z najstarszym synem jechac bo maja dzis oficjalna date rejestracji na nowy rok. A jesli chodzi o klime to dlatego mamy dwa systemy bo gora duzo bardziej sie nagrzewala pomimo specjalnych wiatrakow zainstalowanych na strychu i o ile na dole mielismy lodowe to na gorze w sypialniach zawsze duzo cieplej i malo znosnie, z drugim systemem jest duzo lepiej chociaz i tak roznica temperatur jest wyrazna.

Za to u nas w sklepach to raczej nigdzie nie ma klimy - co uważam za porażkę w takich czasach, nawet w wielkich marketach - przynajmniej w moim mieście nie ma, albo nie włączają, bo przeważnie taki zaduch jest, że ciężko wytrzymać. Tylko jeden sklep kojarzę, że ma, akurat obok mnie, większy spożywczy. (chociaż od klimy to mnie zaraz gardło pobolewa)

tez wlasnie teraz bedac w ciazy zauwazylam ze w polskich sklepach prawei nigdzie nie ma klimy co tez uwazam za porazke bo przeciez w tych sklepach jest maaskara..ja jak wchodze do takiego sklepu to max 30min wytrzymuje bo juz mi duszno...slabo...do mieszkania chyba tez bede musiala klime jakas bo to jest na samej gorze pod dachem wiec grzeje...a smazyc sie nie mam ochoty!!

reklama
Sliczny bobasek, uwielbiam takie zdjecia, rozczulam sie wtedy mocno..
A mnie od tego pakowania chyba cos w kark weszlo buuu ledwo sie ruszam.
ala jak boli!
A co do pogody to dziewczeta u nas lieje, wieje i wogole mialo byc lato a kilka dni bylo ladnie i teraz nic tylko deszcz.Normalnie juz jesien idzie...

Do góry