reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no wlasnie, ja wrocilam dopiero do domciu, rano wywiozlam dzieci do kolezanki ktora sama jeszcze ich nie posiada no i chciala poeksperymentowac....w sumie do niej do biura ich zawiozlam a ze jej maz mial przymusowe wolne z racji ciezkiej ekonomi:eek: to razem tam siedzieli w tym jej biurze i zajmowali sie moimi bachoreczkami :))Wszyscy zyja :-) No a ja zawsze jak mnie nie ma to non stop dostaje maila na telefon ze nowy post sie pojawil a tu dzisiaj nic...myslalam ze jakies swieto w kalendarzu europejskim przybylo o ktorym nie wiem? Po drodze oczywiscie zaliczylam z nimi pozny lunch i male zakupy...Wiecie ze jeszcze tylko miesiac lata zostal:szok:?? koszmar! Jakzesz ten czas szybko leci:wściekła/y:, pamietam ta okropna dluga zime i wyczekiwanie na lato a tu juz trzeba zaraz przybory do szkoly kupowac i do roboty wracac...:baffled:
a tutaj fotki pokoju mojego dzidziusia...wszystkie sie chwalilyscie to ja tez a co tam :p :happy: zrobilam zdjecia z kazdego rogu i kazdego detalu...pokoj nie jest kolorowy ale to celowo mialo byc spokojnie, stonowane, neutralnie i uspasabiajaco do snu, mysle ze zalozenie sie udalo bo maly w nim zawsze pada jak robaczek :)) planuje jeszcze tylko domalowac takie same drzewko i liscie z drugiej strony tam gdzie te biale polki wisza, malowala mi klientka - plastyczka i juz jestem z nia umowiona ze jak pojedziemy na wakacje to skoczy ta druga sciane.
Picasa Web Albums - pawimi455 - nursery

tylko dajcie sobie na opcje "slideshow" - tam w lewym gornym rogu bo fajniej widac :)

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie, ja wrocilam dopiero do domciu, rano wywiozlam dzieci do kolezanki ktora sama jeszcze ich nie posiada no i chciala poeksperymentowac....w sumie do niej do biura ich zawiozlam a ze jej maz mial przymusowe wolne z racji ciezkiej ekonomi:eek: to razem tam siedzieli w tym jej biurze i zajmowali sie moimi bachoreczkami :))Wszyscy zyja :-) No a ja zawsze jak mnie nie ma to non stop dostaje maila na telefon ze nowy post sie pojawil a tu dzisiaj nic...myslalam ze jakies swieto w kalendarzu europejskim przybylo o ktorym nie wiem? Po drodze oczywiscie zaliczylam z nimi pozny lunch i male zakupy...Wiecie ze jeszcze tylko miesiac lata zostal:szok:?? koszmar! Jakzesz ten czas szybko leci:wściekła/y:, pamietam ta okropna dluga zime i wyczekiwanie na lato a tu juz trzeba zaraz przybory do szkoly kupowac i do roboty wracac...:baffled:
a tutaj fotki pokoju mojego dzidziusia...wszystkie sie chwalilyscie to ja tez a co tam :p :happy: zrobilam zdjecia z kazdego rogu i kazdego detalu...pokoj nie jest kolorowy ale to celowo mialo byc spokojnie, stonowane, neutralnie i uspasabiajaco do snu, mysle ze zalozenie sie udalo bo maly w nim zawsze pada jak robaczek :)) planuje jeszcze tylko domalowac takie same drzewko i liscie z drugiej strony tam gdzie te biale polki wisza, malowala mi klientka - plastyczka i juz jestem z nia umowiona ze jak pojedziemy na wakacje to skoczy ta druga sciane.

tylko dajcie sobie na opcje "slideshow" - tam w lewym gornym rogu bo fajniej widac :)

witajcie dziewczynki:-)

Pawimi prawda jeszcze tylko miesiac wakacji ja tego w ogole nie odczuwam ze sa wakache bo taka pogode ze szkoda gadac..co drugi dzien pada wieje jest chlodno....masakra jakas w tym roku jest!!

Pawimi pokoj sliczny:-)
Pawimi co znowu nakupowalas:-)hehe

a ja jutro mam ginka i sie troche denerwuje bo od jakiegos czasu brzucho mnie kluje i boli:-(

Ostatnia edycja:
Ja jestem , byłam tu dziś a tu pustki , więc co będę sama do siebie pisała .
A reszta co tam , przeciez dziś nie weekend gdzie sie podziałyście ?

Pawimi - właśnie tym odwiedzeniem klienta mi uświadomiłas , że dziś poniedziałek a nie niedziela .. bo małż w domu i cały czas mi się wydaje że to weekend:-D
No i wlasnie dlatego mnienie bylo hih bo moj maz tez wolne w poniedziali bierze i jakos zawsze mam wrazenie ze to jest niedziela :-D

Sliczne lozeczko i te detale typu wieszak czy lampka.Kocham takie rzeczy!

Ostatnia edycja:
dzien doberek...poszlam spac o trzeciej w nocy bo moj maz mi jakis serial polski przytargal z ta komediantka guzikowa :)) a moje dziecie juz od 6.40 nie chce spac...
goska - ma kluc i bolec bo gucio rosnie i sie rozpycha w macicy a ty w dodatku jeszcze taka malutka szczuplutka jestes....co ty bys chciala ciaze przejsc bez zadnych bolaczek??? he he...nie ma tak dobrze!
gastone - ja wlasnie tez uwielbiam takie najmniejsze detale, wszystko musi ze soba jakos grac, elementy listkow i ptaszkow na scianie pasuje wlasnie z lampka i tym wieszaczkiem, metal z lozeczka z uchwytami od komody, nitami na krzesle, stolikiem no i wspomnianym juz wieszakiem i lampa, kolor rolet jest identyczny jak krzesla i dywanu, wszedzie dominuje drobniutka kratka i kropeczki, motyw z pocieli jest na tej malej krociutkiej zaslonce i na obrazkach....na zywo troche inaczej to wyglada niz fotkach;-) lozeczko to jeszcze olisia jest i cale szczescie ze je moglam wykorzystac przy kolejnym dziecku bo wydalam na niego tyle kasy ze gdyby nie fakt ze to pewnie ciazowe hormony mi tak buszowaly to bym sobie nie wybaczyla tego szlenstwa:-D

dzien doberek...poszlam spac o trzeciej w nocy bo moj maz mi jakis serial polski przytargal z ta komediantka guzikowa :)) a moje dziecie juz od 6.40 nie chce spac...
goska - ma kluc i bolec bo gucio rosnie i sie rozpycha w macicy a ty w dodatku jeszcze taka malutka szczuplutka jestes....co ty bys chciala ciaze przejsc bez zadnych bolaczek??? he he...nie ma tak dobrze!
gastone - ja wlasnie tez uwielbiam takie najmniejsze detale, wszystko musi ze soba jakos grac, elementy listkow i ptaszkow na scianie pasuje wlasnie z lampka i tym wieszaczkiem, metal z lozeczka z uchwytami od komody, nitami na krzesle, stolikiem no i wspomnianym juz wieszakiem i lampa, kolor rolet jest identyczny jak krzesla i dywanu, wszedzie dominuje drobniutka kratka i kropeczki, motyw z pocieli jest na tej malej krociutkiej zaslonce i na obrazkach....na zywo troche inaczej to wyglada niz fotkach;-) lozeczko to jeszcze olisia jest i cale szczescie ze je moglam wykorzystac przy kolejnym dziecku bo wydalam na niego tyle kasy ze gdyby nie fakt ze to pewnie ciazowe hormony mi tak buszowaly to bym sobie nie wybaczyla tego szlenstwa:-D
Pawimi mi tez Twoje lozeczko przypadlo bardzo do gustu:-)jest piekne...i zadem Gucio tylko Kacperek:-)

hahaha Fajne z tym Guciem...Gie-oska wysztko jest oki napewno!!!
A ja mam lekiego dola przez te pogode..A propo ja od dziecka jestem Gucia , bo jak bylam mala mowilam zamiast Gosia to Gucia i tak zostalo.Da rodzinki zawsze juz bede Gucia.To takie slodkie jak dla mnie ..

hej dziewzynki kochane!!

Ja juz po wizycie..widzialam moje szczescie znowu na usg 3d:-)nadal jest synus ale nie GUCIO tylko Kacper!wszystko jest ok..maly wazy prawie 800g:-)jak to lekarka powiedziala"grubasek"hehe czyli znowu sie szykuje bobas powyzej 4kg:-)faktycznie bylo widac faldki tluszczu na nozkach:-)jestem bardzo szczesliwa ze dzis widzialam Kacperka:-)m byl ze mna i tez szczesliwy:-)

aha zapomnialam napisac ze w poblizu lekarki byla hurtownia dziecieca i oczywiscie musialam sobie buzza poogladac hehe...moj m ma juz dosc chodzenia i patrzenia na ten wozek..hehe a jeszcze ostatnio mam faze na fiolet bo chce sciane w salonie na lawendowo pomalowac i nawet buzza jasno fioletowego znalazlam i m mowi ze mi odbija z tym kolorem hehe:-)tylko wszystkie buzzy byly 4kolowe wiec lipa!!a czerwony byl za 1100zl wiec tanio!!

Ostatnia edycja:
gie-oska - super że widziałaś Kacperka .. duzy chłopak Ci rośnie , ale wkońcu to facet musi być duży:tak:

Pawimi - super pokój

no to ladnie goska go dokarmiasz...a te ciuszki takie malenkie sa :)))) powiedz kacperkowi zeby tak szybko nie rosl bo sie nie zmiesci w swoja wyprawke :)) trzeba bylo mnie uprzedzic to bym od razu na pol roczne dziecko kupowala hi hi
a tobie rzeczywiscie juz z tym buzzem calkiem odbilo , a jaki to jest fioletowy? bo jest taki jeden ale on bardziej dla dziewczynki pasuje bo to taki blady kolor jest z nowych kolekcji a innych fioletow nie pamietam????
ania - dziekuje :)

reklama
no to ladnie goska go dokarmiasz...a te ciuszki takie malenkie sa :)))) powiedz kacperkowi zeby tak szybko nie rosl bo sie nie zmiesci w swoja wyprawke :)) trzeba bylo mnie uprzedzic to bym od razu na pol roczne dziecko kupowala hi hi
a tobie rzeczywiscie juz z tym buzzem calkiem odbilo , a jaki to jest fioletowy? bo jest taki jeden ale on bardziej dla dziewczynki pasuje bo to taki blady kolor jest z nowych kolekcji a innych fioletow nie pamietam????
ania - dziekuje :)

pawimi ale ja go nie podkarmiam niczym specjalnie hehe:-)mam nadzieje ze jednak sie zmiesci w wyprawke...ale jak cos to juz wieksze ubranka prosze hehe bo Maja wazyla 4200wiec Kacperpewnie gdzie tyle samo bedzie:-)a buzz to ten GREYSTONE Wózek Quinny BUZZ 3 2009 +GONDOLA+FOTELIK+GRATISY (686677596) - Aukcje internetowe Allegro i wg mnie on jest lekko fioletowy:-)o Tym mowsz co pasuje do dziewczynki??

ja sie zdecyduje jak juz cos na taki kolorek QUINNY BUZZ 3 ((2 KOLORY +GONDOLA APPLE)) 24h WAWA (684676129) - Aukcje internetowe Allegro kolorek MIDNIGHT on troche ciemny jest ale dla chlopca ok chodz wolalabym cos jasniejszego..ogolnie ta promocja za 1500jest dla mnie ok..co myslicie o tym zestwie??

chcialam ten kolor gold ale mojemu m sie w ogole nie podoba:-(mam nadzieje ze we wrzesniu-pazdzierniku spadna ceny buzzow z 2009!!

Pawimi a Ty na wakacje sie nie wybierasz??

Do góry