reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ni ma jak to ikea, zwlascza dla dieciakow.Ja sie wybieram wkrotce jak tylko otworza w Dublinie.A taka jak sofik z Pl przywiozlam wszystko.
A do sypilani bede kupowala dziecku lozko - samochod.Jak sie urzadzimy bo komu mam sie chwalic jak nie wam hihi.

Zakupilam uchwyt na kubek do wozka.Pasuje do buzza,stokke, wszystkich maclarenow,i wiele innym wozkow.Wiec napewno sie przyda.
a gdzie zakupilas ten kubek??
WITAM SIE

Ania mam przewijak zmiescil sie naszczescie!!!
Link sie nie otwiera pisze ze lista zakupów jest pusta...

ja dzis bylam na wyprz w Next i powiem Wam ze jestem zadowolona bardzo ;-)
a co kupilas w next??

a ja dzis bylam w ikei i kupilismy Mai komode mammutowa nietypowy kolorek bo obudowa niebieska a szuflady rozowe i to za 249zl wiec o 100zl taniej niz normalne mammuty.. w sumie Maja za swoje kupila ta komode ale ja sie z niej ciesze jak dziecko:-)

Oczywisicie zachaczylam o sklep z wozkami i oczywiscie buzza ogoladalam:-)i nadal jestem w nim zakochana..a moj m sie mnie pyta co ja w nim widze za to Maja z tlumu wozkow od razu poleciala do buzza:-)ma dziewczyna gust:-)

reklama
sofik u mnie się link otwiera wejdz na ikea.com.pl i wpisz sobie trofast i wyskoczy Ci ten system

Pawimi - mój tez wszędzie wlezie skubaniutki ale młodszy jeszcze to nie aż tak jak Twój .. choć niewiele mu brakuje:-D

ja dziś cały dzień siedziałam w ogrodzie w basenie dmuchanym :-D bo co tu niby robić innego jak pogoda taka .. mieliśmy robic grilika ale jakoś nie chce mi się jeść mięcha jak tak gorąco . Teraz popijam sobie zimnego tyszczaka ... mmmm.. wasze zdrowie :tak:

sofik - no własnie co nabyłaś ?

Oj Aniu nie wiesz jak ja bym sie piwka napila:-)taka mam ochote ze hoho:-)

Pawimi Ty ta posciel fishera prica dla Ani kupowalas w toys'r'us?czy w jakim sklepie??

A to moja zdobycz dzisiejsza..kolorki duzo lepsze na zywo ale zdjecie nie dosc ze telefonem robione to jeszcze w ciemnym garazu...jak juz sie wprowadzimy do nowego mieszkania to zrobie lepsze zdjecia:-)

Oj ja sobie mowie mieszkam tu juz 5 lata a ani razu nie pojechalam do next na wyprz... wiec dzis ruszyłam 4 litery i zakupilam oj duzo by bylo wymieniac...
Ubranka dla Fi i Sofik ... szczegolnie cudne kurteczki i rampersy;-)

A Tu Fi z dzis po kapieli

Nie bede pisac skad mam posciel:-D:-D:-D

Komoda bardzo fajna!!! JA TEZ CHCE TAKA !!!!!!!!!!!! musze sie do IKEA wybrac na zaukpy juz nie dlugo bo chyba 5 dni i bedzie...
ale ja sie wybiore jak juz wroce z PL czyli we wrzensiu naspokojne!!!!

Ostatnia edycja:
Sofik
Pawimi moje dziecko tez ma dywanik taki jak mowisz.Do tego uklada sobie kolejke, parking wielopoziomowy i stacje benzynowa.Wogole moje dziecko jest samochodziarzem..
zapraszam do siebie :-) widze ze nasze chlopaczyska znajda wspolny jezyk natychmiast:-D:-D:-D
dzisiaj oczywiscie znowu wrobili mnie w komlet samochodow:szok: bylismy na porannej kawce, pozniej na lunchu a pozniej w sklepie disneya....zdazylam wrocic 5 minut przed mezem i za chwilke jakiegos grilla wrzucamy, tyle ze czytalam sobie was po drodze na moim telefonie i zadzwonilam do mezulka zeby zahaczyl do polskiej dzielnicy po tyskie bo mi ania smaku narobila hihi:tak:
posiel ani w walmarcie zamawialam bo wtedy w toysrus nie mieli, zreszta chyba z 5 dolcow taniej mnie kosztowala:laugh2: a ja w ciazy chlalam litrami kawe bezkofeinowa....
fifik jest sliczny i taki duzy juz!!!!!

reklama
Oj ja sobie mowie mieszkam tu juz 5 lata a ani razu nie pojechalam do next na wyprz... wiec dzis ruszyłam 4 litery i zakupilam oj duzo by bylo wymieniac...
Ubranka dla Fi i Sofik ... szczegolnie cudne kurteczki i rampersy;-)

A Tu Fi z dzis po kapieli

Nie bede pisac skad mam posciel:-D:-D:-D

Komoda bardzo fajna!!! JA TEZ CHCE TAKA !!!!!!!!!!!! musze sie do IKEA wybrac na zaukpy juz nie dlugo bo chyba 5 dni i bedzie...
ale ja sie wybiore jak juz wroce z PL czyli we wrzensiu naspokojne!!!!

hehe ikea zadzi hehe:-)mi tez sie ta posciel strasznie podoba:-)jakie ona ma wymiary??a Fifi jest cudowny:-)
Kasiu tj pisalam nigdy wczesniej nie widzialam tej komody w takich kolorach w ikei wiec nie wiem skad sie u nich wziela??ale mi sie strasznie podoba...zreszta jeden facet tez mial na nia ochote a jak juz cene zobaczyl to zrobil wielie oczy no ale juz za pozno bylo dla niego hehe:-)

Aniu a mi sie marzy redds...

Pawimi ta posciel to w walmarkt kupilas w sklepie normalnie czy przez net??

Ostatnia edycja:
Do góry