reklama
Ja to nie wiem skad sie biora takie patologie...Bosze...czasem wydaje mi sie, ze to prawda co jedna z babek mowiła u mnie na uczelni, ze wylegarnia najgorszych patologii sa gimnazja...bo to ten najgorszy wiek i zmiana szkoły nauczycieli, kiedys w podstawowce jakos tak głupio było nawet palic, dopiero sie zaczynało w szkole sredniej a teraz wszystko sie zaczyna w gimnazjum Niby młodsze dzieci sa b bezpieczne...ale jednak te gimnazja to tylko dobre sa chyba pod tym wzgledem, ze stwazaja miejsca pracy dla pedagogow, psychologow...specjalistow od trudnej młodziezy Moze sama kiedys bade pracowała z takimi choc wolałabym z młodszymi dziecmi z rodzin dysfunkcyjnych z ktorymi mozna jeszcze cos zdziałac...
Wstrzanela mnie na wiadomosc,coz te dziecieki sobie mysla,zadnego zachamowania nawet w szkole nie maja.Biedna dziewczyna odebral sobie zycie przez idiotow,ktorzy chcwili sie zabawic,takim gnojka to kutasy od razu poucinac aby juz im takie glupstwa do glowy nie przychodzily
A ja tak odbiegam od tematu,dzis wzielo mnie na sentymenty i wspomnienia i przeczytalm sobie jak staralysmy sie o fasoli,kurcze niktore z was znam juz dosc dlugo,przypominialm sobie rowniez inne laski,jak Elzietke,Malinke,Rusalke,Margolis,Lana,Izabelka:-) :-) :-) juz laski maj sowiej kruszynki:-) :-) :-)
też tak myślę, angie, kiedyś w podstawówce 7,8 klasa to była najstarsza, taka dorosła, wszyscy się znali od lat więc i nie próbowali tak dokazywać... a teraz przenoszą ich w nowe środowisko, no i od początku wszyscy muszą udowadniać na co ich stać, a chuliganeria pokazać "kto tu rządzi" ech, szkoda słów po prostu
T
Tamarunia
Gość
Przede wszytskim KATE I KASIUNKA dziekuje serdecznie za zyczenia!!Swieta minely naprawde super!"!!!!!!!! No i wszytskim muzulmanom czytajacym ja rowniez zycze Eid Mubaraka!!!!!!!!!!!!!!
A jesli chodzi o ta sprawe o ktorej sie rozpisujecie to o co chodzi bo ja nie w temacie?sorry ale ja wiadomosci i tv niet w domu, no chyba ze na necie ale czasu niet toze!
A jesli chodzi o ta sprawe o ktorej sie rozpisujecie to o co chodzi bo ja nie w temacie?sorry ale ja wiadomosci i tv niet w domu, no chyba ze na necie ale czasu niet toze!
reklama
Tamarunia w Polsce jest teraz głośno po tym jak niedawno na lekcji w gimnazjum grupa chłopców rozebrało 14-letnią dziewczynkę i symulowało gwałt. Wszystko odbyło się przy całej klasie, jak nauczycielka wyszła z klasy.
Nastepnego dnia ta dziewczynka popełniła samobójstwo...
Nastepnego dnia ta dziewczynka popełniła samobójstwo...
Podziel się: