reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

OBRZYDLISTWO
ja wogóle jestem w szoku w sprawie tej 14 dziewczynki
jak ona sie musiała podle czuć ze az targneła sie na swoje zycie
smutne to bardzo ;((((((((((((((((((99

reklama
straszna sytuacja... ja w ogóle nie wiem, jak to się mogło stać, w klasie?! no przecież tam były inne dzieci - to już taka znieczulica panuje? no słów brak... :((((((((((((((

Ja to nie wiem skad sie biora takie patologie...Bosze...czasem wydaje mi sie, ze to prawda co jedna z babek mowiła u mnie na uczelni, ze wylegarnia najgorszych patologii sa gimnazja...bo to ten najgorszy wiek i zmiana szkoły nauczycieli, kiedys w podstawowce jakos tak głupio było nawet palic, dopiero sie zaczynało w szkole sredniej a teraz wszystko sie zaczyna w gimnazjum:baffled: Niby młodsze dzieci sa b bezpieczne...ale jednak te gimnazja to tylko dobre sa chyba pod tym wzgledem, ze stwazaja miejsca pracy dla pedagogow, psychologow...specjalistow od trudnej młodziezy:dry: Moze sama kiedys bade pracowała z takimi choc wolałabym z młodszymi dziecmi z rodzin dysfunkcyjnych z ktorymi mozna jeszcze cos zdziałac...

Wstrzanela mnie na wiadomosc,coz te dziecieki sobie mysla,zadnego zachamowania nawet w szkole nie maja.Biedna dziewczyna odebral sobie zycie przez idiotow,ktorzy chcwili sie zabawic,takim gnojka to kutasy od razu poucinac aby juz im takie glupstwa do glowy nie przychodzily:no: :no: :no: :no:

A ja tak odbiegam od tematu,dzis wzielo mnie na sentymenty i wspomnienia i przeczytalm sobie jak staralysmy sie o fasoli,kurcze niktore z was znam juz dosc dlugo,przypominialm sobie rowniez inne laski,jak Elzietke,Malinke,Rusalke,Margolis,Lana,Izabelka:-) :-) :-) juz laski maj sowiej kruszynki:-) :-) :-)

też tak myślę, angie, kiedyś w podstawówce 7,8 klasa to była najstarsza, taka dorosła, wszyscy się znali od lat więc i nie próbowali tak dokazywać... a teraz przenoszą ich w nowe środowisko, no i od początku wszyscy muszą udowadniać na co ich stać, a chuliganeria pokazać "kto tu rządzi" :no: ech, szkoda słów po prostu

Przede wszytskim KATE I KASIUNKA dziekuje serdecznie za zyczenia!!Swieta minely naprawde super!"!!!!!!!! No i wszytskim muzulmanom czytajacym ja rowniez zycze Eid Mubaraka!!!!!!!!!!!!!!

A jesli chodzi o ta sprawe o ktorej sie rozpisujecie to o co chodzi bo ja nie w temacie?sorry ale ja wiadomosci i tv niet w domu, no chyba ze na necie ale czasu niet toze!

reklama
Tamarunia w Polsce jest teraz głośno po tym jak niedawno na lekcji w gimnazjum grupa chłopców rozebrało 14-letnią dziewczynkę i symulowało gwałt. Wszystko odbyło się przy całej klasie, jak nauczycielka wyszła z klasy.
Nastepnego dnia ta dziewczynka popełniła samobójstwo...

Do góry