reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Oczywiście chodziło mi że się opluło kolege a nie nauczyciela ;)

A mi sie wydaje ze też dużą wine za to ponosi interet i brutalne gry ( i filmy np. Nieodwracale z Monika Belucii, jak mozen abyło nakręcić taki fim w ogóle???)
No i z innej beczki - brak kar dla nieletnich!!!!!

reklama
A przedewszystkim to brak reakcji otoczenia na zło które widzą bo niestety nikt nie reaguje a potem wielce gada co to on nie widział ze ie działo. Tą syt. z dziewczynką obserwowało wiele osób i co??
Wiedzieli ze dzieje sie krzywda i nie pomogli.
Ja winie tych co nie reagują.

To straszne i bardzo mi przykro. Koledzy i koleżanki w klasie zachowały się tragicznie :-( Jak ja bym tam była, przypierdzieliłabym krzesłem któremuś przez łeb. Ja trochę wojownicza byłam także załuję że mnie tam nie było, albo że ona nie chodziła ze mną do klasy. Zresztą nie rozumiem tu czegoś, czy każdy po tej lekcji nie puścił pary z ust? dziwne. Nikt ze szkoły się nie pofatygował aby poinformować rodziców ? A może rodzice uczniów z klasy woleli tą sytuację przemileć i zapomnieć? I potem się dziwić ze dzieci nie zareagowały ...
Jakoś jestem przekonana że nie pozwoliłabym na takie coś!!! to jest skandal a ja muszę się zastanowić jak wychować swoje dziecko zeby jej taka znieczulica niedopadła.

Gluszek, ja z tego filmu z Bellucci wyszlam zanim jeszcze byla ta slawna scena, bo juz pierwsze sceny wystarczyly mi, zeby mnie odstraszyc, masakra i nie wiem po co cos takiego krecic, jak dla mnie to jest nienormalne....sa inne srodki artystyczne na wyrazenie tego samego

muszę się zastanowić jak wychować swoje dziecko zeby jej taka znieczulica niedopadła.
Oj mamy niezłe wyzwanie z tym wychowaniem. Jak sobie pomysle, ze z roku na rok jest coraz gorzej...

Tamarunia - snila mi sie dzis Twoja corcia! Szla na spacer z niania - chlopakiem ;) w nosidelku hihi i nas mijala

Tamarunia: "Aktorskie małżeństwo Monica Bellucci i Vincent Cassel zagrali w obrazie Noego parę, której związek wystawiony został na ogromną próbę. To film o mężczyźnie, który postanawia sam wymierzyć sprawiedliwość, zemścić się na bandytach, którzy brutalnie zgwałcili jego ukochaną." a scena gwałtu to jedna z najbardziej brutalnych scen w kinie... tak słyszałam, nie widziałam, bo nie mam nerwów na oglądanie takich filmów

reklama
Piękna Młoda Para :-)

pi281knaparafr4.jpg

Do góry