reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

HEKSA hilfe
spisałam sobie właśnie again przepis,który podawałąś w wątku chrzciny na fale dunaju,ale nie ma tam ile jaj???mogę prosic o instrukcje???bo zamierzam jutro zrobic o ile dzieci pozwolą:))))))bardzo proszę o odpowiedź....plissssssssssss

reklama
Wczoraj wieczorem oglądałam "Plac Zbawiciel" super, super do tej pory jestem pod wrażeniem. Kurde, Heksa wyciągnij swojego chłopa na ten film........:baffled:

Tamaruniu nie pamietam na którym wątku pisałaś o ramadanie ale ja tu Ci złoże życzenia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT DLA CIEBIE TAMARUNIU I CAŁEJ TWOJEJ RODZINY
AID SAID:-D :-D :-D :-D

reklama
kur...wa no jak słyszę wierzejskiego to nóż mi sę w kieszeni otwiera...tak ***** plemniki też chrońmy,bo to jakby już...poje...bany ciekawe co,gdyby to on był w takiej sytuacji...debil...
a teraz najlepsze..ide z moimi laskami dziś i stoi kolo z babą i on tak :ale fajne takie małe tylko roboty z tym dużo (aha oboje spruci) a wiecie co ta baba na to?majtki mi spadły normalnie "tak,teraz fajne,a potem gwałcą w szkole,biją i do kryminału"a tamten,ze no dlatego mówi,że małe fajne...ja pierdykam co za ludzie...

Do góry