reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

A mi sie strasznie podoba Julite levis z zagramanicznych aktoreczek...szczegolnie w "Co gryzie Gilberta..."Zreszta wszyscy mi sie tam podobali oprucz otyłej mamy ;)

reklama
głuszku jakby mój maz mi tak powiedzial to by opierdziel taki dostał...chociaż z drugiej strony to chłop się wstydzi jak se oglądam ckm albo playboya w markecie,ale co ja poradzę zawsze se z tatą oglądaliśmy,a przecież se nie kupię,zeby se popatrzec...
co do facetów to głuszek za kogo Ty się bierzesz kobieto???????????????????
mnie to tylko i wyłacznie kręci al pacino,żaden inny...
a Fajferowa:)też strasznie mi się podoba,przeoczylam:)i ashley judd chyba tak się pisze też mi się podoba,salma też by mi się podobała,gdyby mi z lodówki nie wyłaziła(moja siora ma na jej punkcie jobla)
a ta tamta o której piszesz angie to ta,co grała w urodzonych mordercach???

Biedronka - z ta gitara to albo klucze albo sa nowe struny. Maja to do siebie, ze sie co chwile rozstrajaja i trzeba czesto stroic az zaczaja jak napiete maja byc ;-)

Liszowska jak dla mnie odpada- nie lubie takiego typu bab i te włosy jakby piorun w nie strzelił.>>>>>>>> Cichopek nie jest wcale duża- jest malutka i szczupła ( była u mnie w szkole to wiem ;)) >>>>>>>>>>> Z tańca podobała mi się Foremniak z tamtej edycji i Cichopek. A mojemu mężowi podoba się ta co tańczyła z Mroczkiem w tamtej edycji, ale uważa, że to taka trochę słodka idiotka;) >>>>>>>>>>> Co do aktorów to ja od dawna lubię Denzela Washington'a i George'a Clooney'a.

dziewczyny mam pytanko...
a+t aha nie są nowe,wiem,ze z nowymi tak moze byc,ale chyba po prostu klucze nie trzymają:((((bo to był moment piotrek stroił zagrał i już była rozstrojona:(((((((((((((((((((((((((((((((((((
ale pytanko...moze jestem jakaś nienormalna,ale troche mnie to martwi...czy wasze dzieciaczki też mają takie wgłębienie jak jest pupka i dziurka,którą leci kupka to nad nią,w stronę plecków takie wgłębienie na tej samej linii???wiecie o czym mówię?mają wasze dzieciaczki też tak???

reklama
Do góry