reklama
głuszku jakby mój maz mi tak powiedzial to by opierdziel taki dostał...chociaż z drugiej strony to chłop się wstydzi jak se oglądam ckm albo playboya w markecie,ale co ja poradzę zawsze se z tatą oglądaliśmy,a przecież se nie kupię,zeby se popatrzec...
co do facetów to głuszek za kogo Ty się bierzesz kobieto???????????????????
mnie to tylko i wyłacznie kręci al pacino,żaden inny...
a Fajferowa
też strasznie mi się podoba,przeoczylam
i ashley judd chyba tak się pisze też mi się podoba,salma też by mi się podobała,gdyby mi z lodówki nie wyłaziła(moja siora ma na jej punkcie jobla)
a ta tamta o której piszesz angie to ta,co grała w urodzonych mordercach???
co do facetów to głuszek za kogo Ty się bierzesz kobieto???????????????????
mnie to tylko i wyłacznie kręci al pacino,żaden inny...
a Fajferowa
a ta tamta o której piszesz angie to ta,co grała w urodzonych mordercach???
Liszowska jak dla mnie odpada- nie lubie takiego typu bab i te włosy jakby piorun w nie strzelił.>>>>>>>> Cichopek nie jest wcale duża- jest malutka i szczupła ( była u mnie w szkole to wiem
) >>>>>>>>>>> Z tańca podobała mi się Foremniak z tamtej edycji i Cichopek. A mojemu mężowi podoba się ta co tańczyła z Mroczkiem w tamtej edycji, ale uważa, że to taka trochę słodka idiotka
>>>>>>>>>>> Co do aktorów to ja od dawna lubię Denzela Washington'a i George'a Clooney'a.
dziewczyny mam pytanko...
a+t aha nie są nowe,wiem,ze z nowymi tak moze byc,ale chyba po prostu klucze nie trzymają
(((bo to był moment piotrek stroił zagrał i już była rozstrojona
((((((((((((((((((((((((((((((((((
ale pytanko...moze jestem jakaś nienormalna,ale troche mnie to martwi...czy wasze dzieciaczki też mają takie wgłębienie jak jest pupka i dziurka,którą leci kupka to nad nią,w stronę plecków takie wgłębienie na tej samej linii???wiecie o czym mówię?mają wasze dzieciaczki też tak???
a+t aha nie są nowe,wiem,ze z nowymi tak moze byc,ale chyba po prostu klucze nie trzymają
ale pytanko...moze jestem jakaś nienormalna,ale troche mnie to martwi...czy wasze dzieciaczki też mają takie wgłębienie jak jest pupka i dziurka,którą leci kupka to nad nią,w stronę plecków takie wgłębienie na tej samej linii???wiecie o czym mówię?mają wasze dzieciaczki też tak???
reklama
Biedronka, muszę sprawdzić jak wstanie :-)
mi ze wszystkich facetów najbardziej podoba się ten, no oczywiście poza moim mężem :-) http://helios.et.put.poznan.pl/~malina/foto/peter_steele/big/peter_steele_286.jpg
mi ze wszystkich facetów najbardziej podoba się ten, no oczywiście poza moim mężem :-) http://helios.et.put.poznan.pl/~malina/foto/peter_steele/big/peter_steele_286.jpg
Podziel się: