reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Oj tak - przeraża mnie jedna rzecz - im więcej czasu upływa - tym bardziej muszę się zdecydować - co dalej - czy powrót do pracy czy pozostać z Mirkiem w domku. Już pozostało mi tylko czas do 22 sierpnia + urlop wypoczynkowy :( :( :( :( :( :( :(

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Mireczka z okazji ukończenia drugiego miesiąca życia :) od cioteczki Trini ;)

Jeśli chodzi o wózek to Ania zasypia w nim przy pomocy smoczka, chyba, że jest dobrze najedzona i dobrze kołysze to zasypia bez i potrafi bardzo długo wytrzymać. Czasem nawet 4 godziny...

ależ ten Mirek to już kawał chłopa...maxin...moja Ewa prawie do roku wcale nie jeździła w wózku...nosiłam ją na rękach...
kropecka cobyło Wiktorkowi???co do zasinień to Kinia miała długo sine pazurki i zimne jak cholera nóżki i rączki i nikt nic nie mówił....mam pyt...pamięta któraś na którym watku była dyskusja o piluchach??????????

reklama
Ale Mirus juz duzy chłopak! ZDROWKA ZYCZYMY :)

Trini co do kostiumu jednoczesciowego to coraz czesciej obawiam sie ze niestety juz chyba innego nie włoze bo moj brzuch... :-[ załamka, szkoda gadac...nie chce sie chowac tylko wisi sobie taki wałek i jeszcze te cholerne rozstepy, ktore nabyłam w ostatnim tygodniu ciazy :p Smaruje je smierdzacym cepanem tak samo jak blizne w nadziei ze zbledna i beda mniej widoczne ale to bedzie długa i zmudna praca bo babki u mnie w rodzinie maja brzydkie brzuchy po ciazy ::)

Do góry