reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

wszystkiego NAJ i duzo zdrowka aby rosl tak dalej i byl ciagle zdrow ;D

moj lubi jezdzic wozkiem chyba ze wejde z nim do sklepu i odstawia koncert - heh wiekszosc facetow nie lub robic zakupow

reklama
Biedronka, Głuszek, Julinex, Kate75, Angie, Kasiaczek82 - wielkie dzięki wam dziewczyny za życzenia dla Mireczka. Jesteście kochane :D :D :D :D :D :D :D :D

mam pytanko do dziewczyn,które przed ciążą paliły...nie macie ochoty zapalic czasem???pytam z ciekawości czy to tylko ja taka zboczona jestem,że jk tylko mi nerwy siadają to od razu myślę,zeby zapalic???

Też czasami mam ochotę zapalić, ale mimo wszystko strasznie mnie drażni dym papierosowy. Mam nadzieję, że nie zacznę na nowo palić.

Biedronka - ja rzuciłam palenie w listopadzie 2004 - tak szczerze - przez cały czas mnie nieźle ciągneło, zeby zapalić - nawet w ciazy jak byłam kilka razy mi się zdarzyło pomyśleć z nostalgią o papierosie. Po porodzie - jak na razie nie. Ale tak szczrze - policz sobie jak ja długo miałam ochotę zapalić - więc nie łódż się tym iż nie bedziesz chciała zapalić. Grunt to mocne postanowienie - nie palenia - i uda ci się. Pomyśl sobie - jeżeli karmisz piersią - ile substancji trujących dostarczasz maluchowi - a więc nie warto.
Ja sobie zdaję sprawę, ze mnie jeszcze nie raz będzie korcić zapalić -ale juz nie chcę palić i zrobię wszystko, żeby nie wrócić do nałogu.

BIEDRONKA pisze:
mam pytanko do dziewczyn,które przed ciążą paliły...nie macie ochoty zapalic czasem???pytam z ciekawości czy to tylko ja taka zboczona jestem,że jk tylko mi nerwy siadają to od razu myślę,zeby zapalic???

ja też mam (nie jesteś sama), ale boję się, że zacznę na nowo palić i wrócę do nałogu poza tym karmię jeszcze ...

Poza tym jeśli przychodzi taka myśl ze chciałabym sobie zapalić, to potem wyobrażam sobie jak przytulam taka śmierdząca pięknie pachnące maleńśtwo feee i odrazu przechodzi mi ta ochota

to ja miałam obesję niepalenia z Ewą w ciąży,ale jak miała chyba 8 m-cy to znowu zaczęłam palic of course od jednego dziennie do czasu aż nie skończyłam karmic i potem to już lawina do paczki dziennie-wiem-porażka...teraz w ciąży też rzuciłam i b bym nie chciała wrócic tylko,że wtedy zaczęłam na złośc mężowi:((((((((poza tym najbardziej szkoda mi tej wypalanej kasy....dobra nie piszę już o tym,bo jeszcze się nakręcam:(

reklama
dziewczyny powiedzcie mi,bo nie wiem na jakim wątku spytac...kiedy iziecie na usg bioderek?tez takie długie terminy oczekiwania???ja jestem zapisana na 10 sierpnia czyli Kinia będzie miała 12 tyg...paranoja!!!!!!!a poza tym to gdzie się podziały anita????????????????lilith?????????????????a+t????????????ewe też rzadziutko bywa...co to się porobiło....;)

Do góry