reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Witajcie,
Dawno mnie tu nie było ale....właśnie dziś powtórzyłam test(nie wiem po co, bo pierwszy był bardzo pozytywny!)i okazuje sie ze w listopadzie zostane po raz 3 ci mamą ;-)
Mam nadzieje, że tym razem będzie to synek a jak nie to do naszego babińca dołączy Hania :-)
Fajnie sie Was czyta....ech człowiek zarobiony zabiegany i na net jakos czasu nie starcza :-(...
Pozdrawiam wszystkie majowe mamy !

eager, a ja tak skromnie (i bezczelnie ;-)) zadam pytanie - to dziecko jest z Twoim mezem czy z nowym partnerem?
Na ukrytym watku zadalam Ci jakis czas temu mnostwo pytan...
Pozdrawiam!

reklama
Eager ogromne gratulacje!!!!!:-D:-):tak: Jak będziesz miała chwilę napisz więcej o sobie i dziewczynkach na wątku zamkniętym. Dawno cię nie było.... Pokaż jakieś zdjęcia w galerii, bo ciekawa jestem jak wyglądają twoje laseczki.

reklama
Do góry