reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
no bede sie starała ale wiesz praca przeprowadzka mala i wszystkie sprawy na mojej głowie zobaczymy mam nadzieje ze sie uwiene....
teraz czekam na ta pania na byc za ok 1 godz. oby poszła na układ do 15go czerwca... jak nie to bede jeszcze do 15lipca z wami a potem po wakacjach i dorywczo od mojej mamy....z neta...

no i tu na tym bede do 15czerwca jak sie uda wiec..... przeprowadzka tam ciotka kupuje własnie meble do kuchni i ma byc lepsza kuchenka.. moze bede mogla cos piec???/ tyle ze meble se do pokoju musze zorganizowac a niestety nie mam nic oprócz dwóch komod.... kiepsko...

witam dziewczyny przepraszam ze niemobecnosc ale skupiłam sie na pisaniu pracy mgr i stąd ta przerwa i również dzieki wam dotarłam do końca duza buźka dla wszystkich :)
MAM JESZCZE JEDNĄ PROŚBE POTRZEMUJE JAKIEŚ BARDZO ŁADNE ZDJĘCIA MALUSZKÓW TAKI CAŁKIEM MAŁYCH I Z MAMAMI TEZ któreś z was juz nie wiem miały prześliczne zdjęcia chodzi o to ze ma to oddawac radosc macierzynstwa ja sama mam kiepskie zdjęcia wiec jesli któraś z was miała by ochote i była by tak uprzejmia i chciał pokazac siebie i swoje maleństwo w moje pracy to prosze o kontakt bedze niezmiernie wdzieczna :-)

Oleńka ja nawet patrzyłam na moje zdjęcia, ale te które by się nadawały ze względu na pokazanie uczuć- to zawsze mają w tle jakieś pranie, czy burdel w mieszkaniu...:no::baffled::-(

reklama
Olenka ja tez patrzyłam na swoje i tak naprwade te pierwsze zdjecia po urodzeniu to mam nie najlepsze tzn. wygladam jakoś smutno ( 0 radości , nie wiem czemu tak wyszly ) wychudzona jakas jestem, po tym porodzie wygladałam strasznie nogi jak patyki, policzki zapadnięte bleeeeeeeeee. Te późniejsze zdjęcia to juz sa lepsze ale ty chyba takie pierwsze potrzebujesz tak czy nie ?

Do góry