reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no bede sie starała ale wiesz praca przeprowadzka mala i wszystkie sprawy na mojej głowie zobaczymy mam nadzieje ze sie uwiene....
teraz czekam na ta pania na byc za ok 1 godz. oby poszła na układ do 15go czerwca... jak nie to bede jeszcze do 15lipca z wami a potem po wakacjach i dorywczo od mojej mamy....z neta...
teraz czekam na ta pania na byc za ok 1 godz. oby poszła na układ do 15go czerwca... jak nie to bede jeszcze do 15lipca z wami a potem po wakacjach i dorywczo od mojej mamy....z neta...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
no i tu na tym bede do 15czerwca jak sie uda wiec..... przeprowadzka tam ciotka kupuje własnie meble do kuchni i ma byc lepsza kuchenka.. moze bede mogla cos piec???/ tyle ze meble se do pokoju musze zorganizowac a niestety nie mam nic oprócz dwóch komod.... kiepsko...
O
Oleńka27
Gość
witam dziewczyny przepraszam ze niemobecnosc ale skupiłam sie na pisaniu pracy mgr i stąd ta przerwa i również dzieki wam dotarłam do końca duza buźka dla wszystkich
MAM JESZCZE JEDNĄ PROŚBE POTRZEMUJE JAKIEŚ BARDZO ŁADNE ZDJĘCIA MALUSZKÓW TAKI CAŁKIEM MAŁYCH I Z MAMAMI TEZ któreś z was juz nie wiem miały prześliczne zdjęcia chodzi o to ze ma to oddawac radosc macierzynstwa ja sama mam kiepskie zdjęcia wiec jesli któraś z was miała by ochote i była by tak uprzejmia i chciał pokazac siebie i swoje maleństwo w moje pracy to prosze o kontakt bedze niezmiernie wdzieczna :-)
MAM JESZCZE JEDNĄ PROŚBE POTRZEMUJE JAKIEŚ BARDZO ŁADNE ZDJĘCIA MALUSZKÓW TAKI CAŁKIEM MAŁYCH I Z MAMAMI TEZ któreś z was juz nie wiem miały prześliczne zdjęcia chodzi o to ze ma to oddawac radosc macierzynstwa ja sama mam kiepskie zdjęcia wiec jesli któraś z was miała by ochote i była by tak uprzejmia i chciał pokazac siebie i swoje maleństwo w moje pracy to prosze o kontakt bedze niezmiernie wdzieczna :-)
O
Oleńka27
Gość
hehe widze że nikt nie chce wystąpić w mojej pracy mgr może sie ktoś skusi??
reklama
Olenka ja tez patrzyłam na swoje i tak naprwade te pierwsze zdjecia po urodzeniu to mam nie najlepsze tzn. wygladam jakoś smutno ( 0 radości , nie wiem czemu tak wyszly ) wychudzona jakas jestem, po tym porodzie wygladałam strasznie nogi jak patyki, policzki zapadnięte bleeeeeeeeee. Te późniejsze zdjęcia to juz sa lepsze ale ty chyba takie pierwsze potrzebujesz tak czy nie ?
Podziel się: