reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
A wlasnie wczoraj moja bratowa zaczela rodzic a dzis o 6 rano urodzila slicznego chlopczyka...juz go widzialam i normalnie cala sie az trzeslam z wrazenia wszystko mi sie przypomnialo i az chce sie znowu taka mala kruszynke niestety musze poczekac przynjamniej jeszcze ten rok...:dry:

Hej!

Wiecie co skoro juz wspominamy to obejrzalam filmik wideo jak przebieralam w szpitalu Ignaca pierwszyraz... Obsmialam sie jak norka... Z powagą takąto robiłam i śmiesznie jakoś :)) BNo i strasznie dlugo :))

Aga

gratulacje dla bratowej...

a ja jak sobie przypomne jak bardzo sie bałam czy bede potrafiła przewinąc a przebrac ze sobie nie poradze.... normalnie az sie nie chce wierzyc ze takie głupoty głowe zajmowaly...

No ja też pamiętam jak prosiłam położną w szpitalu, żeby mi POWOLI pokazała jak się przewija- bo ona to tak ekspresowo robiły, że nie mogłam się przyjrzeć:-);-):tak:

a ja zmienie radykalnie temat otóz ciotka aby uciec od podatku kupuje mieszkanie i w związku z czymaby nie szukac specjalnie lokatorów zaproponowała nam wiec cczeka mnie przeprowadzka w ciagu najblizszych 2m-cy.. mam nadzieje tylko ze za wynajm nie bedzie sobie liczyła za wiele a marzy mi sie zeby powiedziała dbaj mieszkaj płac czynsz ja nie chce zarobic na tobie..... marzenia co????

cześć dziewczyny , chciałam się tu do Was dopisać apropos wspominek :) ja miałam cesarkę i czekałam z niecierpliwością na skurcze /24 maja urodziłam Natalkę to było coś cudownego niestety później się zatrułam i wogóle ale poród był super choć to cesarka to pamiętam jak mi moją kruszynkę pokazali a ja ryczałam ze szczęścia przez cały dzień ,bo rodziłam o 10:23:-)pozdrawiam majówki

reklama
Do góry