reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Kasiaczek :-D:laugh2::-D
Cała prawda o promocjach zawsze się coś skończyło i dają pierdołę w zamian. Ja jak wysłałam z wody Żywiec nakrętki na plecaczek to w zamian dostałam przesyłkę od Reader's Digest, że mogę wygrać samochód marki Ford w zamian mam tylko zamówić atlas samochodowy :-D. Na dodatek na przedniej stronie było zdjęcie tego Forda i napis, że on wjeżdza do mojej miejscowości.
Ależ byłam wściekła na organizatorów tej promiocji za to, ze sprzedali moje dane osobowe, wrrrr :no::no::no:

reklama
A ja wysłałam do Żywca w lato i mam plecak , a zimą dostaliśmy trzy komplety czapek i szalików narciarskich- ale polowaliśmy też na zestaw kurtek- hihihi

bajka super, Kubuś też niczego sobie :-D :-)

czarownica, ja ostatnio zrobiłam nowe suwaczki na stronie suwaczek.pl - bardzo mi się podobają :tak: tylko aktywacja konta była dopiero na drugi dzień

Witam wszystkie Mamy majowych dzieciaczków.Czuje się trochę jak intruz, bo przyznam się, że podglądam Wasze rozmowy już od jakiegoś czasu, ale nigdy nie miałam odwagi nic napisać.Zaczęłam szukac informacji o dzieciach, które urodziły się w maju 2006, bo moja córeczka Marcelinka również urodziła się 15.05.2006, po drodze pojawiły się pewne problemy zdrowotne(zbyt mały przyrost wagi) i dlatego tu trafiłam.Jestem niestety początkującą forumowiczką, ani suwaczka jeszcze nie mam i w ogóle, ale chciałam się przedstawić i ujawnić,najodpowiedniejszy wydawaje mi się wątek plotek,bo każda z Was tu czasem zagląda;-) .Wiem, że większość z Was jest już mocno zżyta, ale w miarę możlwości chciałbym uczestniczyć w Waszych rozmowach.Mam 30 lat, męża Tomka, Córkę Marcelinkę i mieszkam koło Poznania.To tyle na razie o mnie, mam nadzieję, że nie jest za późno żeby do Was Dziewczyny dołączyć.Pozdrawiam!Ferula.

reklama
Do góry