reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

ah mam prosbe do ktorejs z was cos stalo mi sie z moim suwaczkiem probowalam zrobic nowy ale dupa niemoge sie zalogowac nie przesylaja mi hasel na skrzynke a nie chce mi sie juz bawic w to dziadostwo brrrrrrrrrr
zrobilaby mi ktoraz z was suwaczek i przeslala mi linka????????

reklama
Moje dziecko sie zbuntowało jak poszła spac wczoraj o 21 tak jeszcze nie raczyła sie obudzic......
a ja od 8 czekam z kaszka.... bo miałysmy jechac a tu kiszka..... śpi se w najlepsze....

widzimy widzimy.,ja ci niestety nie pomoge bo moj np tez sie spoznia i zwleka itd ale nie mam czasu zmienic na inny...:( juz sie nim tak nie przejmuje hihi:)

Ja też mam problem. Chciałam zmienić sobie suwaczek, bo na tym mam już stare zdjęcie Ani. Utworzyłam na stronce nowy, ale teraz nie wiem jak zmienić wykasować ten pierwszy równocześnie nie usuwając tego ślubnego.
I jak to się wstawiało BBCode? Mam go wpisać pod link? Czy jako obrazek czy skopiować bezpośrednio do okna?
Help!

reklama
ZNOW DOSTALAM COS GLUPIO FAJNEGO HIHIHIHI

> >Subject: FW: FW: List do "Kubusia"
> >Autentyczny list do Kubusia
> Ten list jest w 100% autentyczny, został wysłany do producenta
> soków KUBUŚ ..
> >"Drogi Kubusiu ! Chciałem Ci w tym liście serdecznie podziękować
> za te wspaniałe promocje,dzięki którym dzieci mogą się bawić
> wysyłając do Ciebie etykietki z soków, w zamian za co otrzymują
> > drobne upominki. I tak kilka miesięcy temu moja córka skusiła się
> > na Kubusiowy Plecaczek. Wszystkie pieniążki, które dostawała
wydawała na te Twoje zagęszczane soczko smrodki licząc na to, że
> > kiedy wyśle założoną ilość etykiet otrzyma obiecany Plecaczek z
> > Twoją sympatyczną mordką. Trzeba było zobaczyć jej zawiedzioną
> > dziesięcioletnią minkę kiedy zamiast plecaczka otrzymała w liście
> > Przygodową Bandankę z rozbrajającym wyjaśnieniem, że Plecaczki się
> > skończyły. Tak więc puchaty skurwysynu chciałem Ci napisać,że
> > Jebaną Przygodową Bandankę możesz sobie z całym tym twoim posranym
> > działem marketingu wsadzić w dupę, bo nie mam szacunku dla kogoś
> > kto oszukuje dzieci. Mam nadzieję, że spotkają cię wszelkie
> > możliwe przykrości a najlepiej,żeby przez tysiąc i jedną noc
> > ciebie i tego ****a co wymyślił tę promocję rżnął Alibaba i
> > czterdziestu nieogolonych rozbójników. Choć znając branżę
reklamową obawiam się, że mogłoby to wam się spodobać.Powinieneś
> > też zmienić imię - zamiast Kubuś - Kuba rozpruwacz (dziecięcych
portfeli. Moja córka jest zbyt młoda żeby cię pożegnać w jedyny
> > dopuszczalny w tej sytuacji sposób...
> > ******* się Kubusiu...idziemy do Pysia. Z poważaniem Były Klient"

Do góry