reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Mnie dlugo nie bylo, wiec napisze kilka slow, bo moze ktoras jest ciekawa co u mnie ;-)
Wrocilam do pracy! nawet nie wiedzialam, ze tak mi jej brakowalo. Adas zostaje z Dziadkami, ktorzy, mimo poczatkowych watpliwosci z mojej strony, sprawdzili sie w roli niani wysmienicie :-).
Zaraz po pracy biegne na spacer, wieczorami obrabiam dokumenty i autentycznie nie mam kiedy usiasc do kompa...
Synek kochany rosnie jak na drozdzach; zaczal siedziec (ale sam jeszcze nie siada), chwytany za raczki staje (ale do umiejetnosci Ali a+t mu daleko), dostaje zeby (na razie ziarenka ryzu:-D ), coraz lepiej je stale pokarmy. Nie spi tylko tak jak bym chciala, nie tylko przez zabki, po prostu budzi sie conajmniej 3-4 razy tylko po to wlasciwie, by sie poprzytulac. Dla mnie to troche meczace,ale nie potrafie na razie nijak zadzialac, by to zmienic...:-(
wieczora teraz coraz dluzsze, postaram sie czesciej zagladac na bb:-) bardzo jestem ciekawa co u was, ale nie wiem, czy uda mi sie nadrobic wszystko! ech, postaram sie :-)

reklama
Weolutka tak tez myslalam,ze juz pracujsze,kobiety parcujace sa bardzo zabigane,ale ja taki nalog BB na pewno znajde czas chocby na czytanie,och czuje,ze bedzie mi brakowac takiego swobodnego dostepu do netu:-)

Do góry