reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

:eek: dziwne jeszcze nie spotkałąm faceta który by sie nia nie jarał. No tak ale przecież Kate Moss tez się komuś podoba :)
W sumie to dobrze ze są amtorzy "wielkich bab" i "szkapin"
Ale to ze w sobie seksapil chyba nie powiesz ze nie?

reklama
ma, oczywiście że może się podobać - widać że kompleksów nie ma, że czuje się piękna, że jej z tym dobrze...
ale po prostu jak widzę ją a potem na przykład Edytę Herbuś, która kojarzy mi się z kotką, bo jest taka proporcjonalna, zgrabna, lekka - to niestety już nie widzę tego seksapilu, tylko ciężka baba i tyle ;-)

aha, ale muszę zweryfikować opinię męża mego osobistego - powiedział że jest kobieca, taka prawdziwa Polka, "że nie jest jak czołg" ;-) aha, tylko że mogę napisać że zęby ma nieładne ;-)

Ja lubię Kingę Rusin i Stefano. Może nie są najlepsi, ale za to mają w sobie dużo radości, spontaniczności i "jaj" :-)

Ja nie lubie Rusinowej, uwazam, ze jest zarozumiala (moze nie widac tego w tym programie az tak), a w ogole to wnerwia mnie Magda Mołek... Matko kochana, ta to dopiero jest zapatrzona w siebie - jak Doda ;-)
A z tym masz racje gluszek, ze sie Liszowska zle czula w tej kiecce. Mi sie nie podobala, bo wygladala nago. Ona mi sie bardzo podoba z figury - fajna jest i seksowna, ale jak tanczy, to wlasnie mam wrazenie, ze jest taka "ciezka". Kasia Cichopek tez ma "cialko". Mimo, ze jest mala, to ma kilka fajnych kilogramow tu i tam i ona straaaaaaasznie mi sie podoba!!! Juz w "M jak milosc" nie moglam :-p :-) Nie podoba mi sie jak gra, bo jest jakas taka sztuczna, ale jej twarz i cialko - mniam mniam ;-) ;-)
Tomek sie zawsze ze mnie smial, ze mam niezdrowe zapedy hahaha.

A+T hihi Jacek tez sie czasem ze mnie smieje....jak mu mowie jej ale fajna babka :)
Ja osobiscie Cichopek nie trawie i wogole mis ie nie podoba....:(
A tanca z gwiazdami na szczescie nie ogladlam bo jeszcze popadla bym w taki nalog jak wy:)
Co do fajek to ja niestety znow pale...ale paczke mam na jakies 3-4 dni i to mentole bo innych nie trawie w dodatku ten smrod:(fe...
Przy malej nigdy nie palilam nawet na spacerze ( im wiecej spacerow tym mniej kurzenia) tylko pale w domu na balkonie zazwyczaj rano i pozniej wieczorem z mezem ide poprostu dla towarzystwa:(:(:(

hihi,
ja tez jestem fanka "na wspólnej" i tańca.
to i dodam cos od siebie.
kiedys liszowska siedziała obok mnie w kinie i musze powiedziec ze duza z niej kobitka a ja sama do małych nie naleze(mojemu tz sie zdecydowanie nie podoba)....no i ma wg mnie fatalne zeby...a ta herbus to ma proporcje jak karlica(za to ta mu sie juz bardzo bardzo podoba)...ale obydwie lubie...:-)za to kinga rusin rewelacja!
no troche krytyczna jestem...

głuszku danke sehr ale wyglądała no no...majtki mi opadły,mojemu meżowi się nie podoba,ale se ubrdał,ze ma krzywe zęby i dlatego,to mówię chłopie spójrz na moje łopaty...a jeśli o baby chodzi to mamy z moim mężem kompletnie różne gusty...
abryzka no właśnie mówiłam,że kupujesz pierwszą ramę i już po wszystkim...
aleś mnie rozbawiła lilith t wg Ciebie mentole nie śmierdzą???bo jak dla mnie walą jeszcze bardziej...
a+t alem jest w szoku...tyle instrumentów-zazdroszcze...ja gram tylko na gitarze,ale...taka jestem zdolna,ze nigdy nie umiałam pindy nastroic i teraz se leży,bo nie wiem co się stało...albo coś z kluczami,albo struny,bo jak był u mnie kumpel,który zresztą uczył mnie grac:)nastroil gitarkę i zaraz puszczały struny:(a szkoda...
aha,a co do liszowskiej to moze nie jest w moim typie,nie ze względu na figurę,po prostu wolę inne babki strasznie podoba mi się natalie imbruglia- PRZEPIĘKNA...

Jesli juz mowimy o gustach co do kobietek to mi sie osobiscie Cichopek podoba ale najbardziej przyznam, ze podoba mi sie Mucha pewnie zaraz mnie zjecie ale ona tez ma sporo ciałka a mi sie podoba i juz! Oczywiscie mowie o wygladzie bo co do charakteru to tak roznie ale tez ogolnie podoba mi sie ze mowi co mysli...tylko moze w niektorych sytuacjach mogłaby sie zastanowic:baffled: Liszowskiej typ urody wogole mi nie podchodzi bo jest za bardzo kobyła...sorki za okreslenie ale to nie chodzi o wage tylko takie wrazenie robi...przynajmniej na mnie. Za to wydaje mi sie miła i fajna:tak:

A z facetow to jaki typ wam sie podoba? Prosze o przykłady na aktorach.:-) Ja to jestem troche zboczona na puncie dojrzałych aktorow i uwielbiam Garego Oldmana:-p A z młodszych i polskich to podoba mi sie ostatnio Borys Szyc np:tak:

reklama
jak dla mnie Lisozwska też ma OKROPNE zęby, tu się zgodzę. Zgodze się tez ze jest DUZA ale przecież nie tylko małe jets piekne.

Co do Cichopek to też się podoba mojemu meżowi (ostatnio mnie rozbawił bo włąśnie leciało M jak Miłosci i ona była i on przyszedł, przyglada się i przyglada - już myślałam ze coś skomentuje ja to on a on wali trakim tekscierm - wiesz co macie takie same cycki!!!!) Po prostu - oto odpowiedx na co mój maż sie patrzy!!! Walnął mi komlement ze tarala.

Biedronka jak zwykle mnie powalasz swoimi tekstami. Spoko hehe.

Co do facetów to mi się podoba namietnie George Clooney - chyba jedyn facet z którym bym mogła iść ......... :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:, no i Keanu Reeves (nie wiem jak to sie pisze) - ale za czasów Speed a w Matrixie juz nie, CLIVE OWEN mnie też rozwala, a NuMBER ONE to Viggo Mortensen (ale jak ma bródkę).
Kurde jak tak popatrzyłam to mi się jeden typ facetów podoba, hehe nieźle.

Co do kobiet to ideałem urody jest dla mnie Michel Pfeifer (chba tak się top pisze, piękna też jest Charlize Theron i Connie Nielsen (córka cesarza z Gladiatora), . Liv Tyler tez ma coś w sobie.

Do góry