reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Strasznie dziwne to wszystko nowe :(
No i ja wciaz nie mam dostepu do "naszych" watkow :(
Maxin - dziekuje za kartke :D Ale Ci tam suuuper bylo :D

reklama
Hilfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Mam Usunac Z Fridy,angie Ty To Masz No Nie?czy To Agusia?no Kurde Tak Do 1/3 Wysokości Mam Tam W środku.....plasteline I Za Chiny Nie Wiem Jak To Wypchnąc Na Zewnątrz???????????????????ma Ktoś Pomysł??????????

Zobaczcie, jaka fajna fotka mietnowa była na plfoto.com

A jeszcze niedawno ten jegomość był u nas z takim samym pakunkiem :-)

zdjecie.html

zdjecie.html

Nie wiedzialam gdzie mam to umiescic wiec tutaj chyba tak w sumie bedzie ok!:)
U muzulman od jutra zaczyna sie swietu miesiac Ramadan, kiedy poscimy od switu do zachodu slonca, a wiec wszystkim muzulmanom, jesli ktokolwiek bedzie ten post czytal, zycze wszystkigo najlepszego, jak najwiecej lask od Boga, aby Bog ulatwil nam post i niech przyjmie wszystkie nasze modlitwy!
Ramadan Mubarak!

reklama
a ja z innej beczki tk mi sie zryp.. sutuacja w domu ze przebywam na emigracji razem zdzieckiem do domu wracam na noc tylko i na kąpiel małej
przyczyna i powód(TESC)a do tej pory było z nim zaje... a teraz szok jak ludzie potrafią byc fałszywi.:-(

Do góry