wedlug mnie do kitu jest to oznaczanie czy sa nowe wiadomosci czy nie. nie dosc ze pokazuje mi ze sa nowe wiadomosci podczas gdy ostatnia wiadomosc napisalam ja sama, top czasami pokazuje ze ktos mi cos odpisal ale jak wchodze na watek to tego nie widac, teraz w ogole zniknely mi te ikonki ze sa nowe wiadomosci mimo ze ich jeszcze nie przejrzalam :/ uciazliwe to jest, nie wiem na co mam wchodzic a gdzie juz bylam
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja juz na to nie patrze bo miałam podobny problem i chyba łatwiej mi po kolei otwierac tematami i tylko co jakiś czas odświezam.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
buuu :-( to niedobrze....
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Kasiunka w szybkim menu masz edycje opcji jako szosta od gory, przynajmniej u mnie tak jest...
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ja tez mam problem z nowymy wiadomosciami i do tego pare inny a wogole to nie bylo jeszcze rzeczy ktora by mi sie w nowym forum podobala
I NIECH NAM ODDADZA NASZ PODPISY MAJOWE MAMY - TAK DLUGO ZESMY NA NIE CZEKALY...
I NIECH NAM ODDADZA NASZ PODPISY MAJOWE MAMY - TAK DLUGO ZESMY NA NIE CZEKALY...
reklama
Agusiaa a gdzie masz to szybkie menu??? U góry na tym różowym pasku??? Bo ja tam klikam i mi się otwiera: zaznacz, przeczytane, forum..., itd. Nigdzie indziej nie mam szybkiego menu. Chyba, że coś przeoczyłam
(((
Podziel się: