reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
zdjęcia zajefajne
a gdzie Alunia ?co rodzice ją zgubili :)))))))))))))))

Trzymalismy ja na zmiane - jest na innej rece niz aparat osoby robiacej zdjecie ;)
Poza tym tam wszyscy "obslugujacy" byli chetni do opieki nad dziecmi. Brali je na rekach kiedy rodzice sie "bawili", a w srodku byl taki mini plac zabaw, gdzie dzieciaki mogly przeczekac.

FAKT,ZDJęCIA SUPEROWE:)
a wiecie co...zastanawiam sie,moze któraś z Was ma doswiadczenie:))) ciekawe czy to jest możliwe hmmm.nie wiem sama jak opisac sytuację...poznac kogoś przez net,potem w realu,przenieśc te relacje,ale na stopie bardziej przyjacielskiej niż koleżeńskiej...rozumiecie o co mi chodzi??? alez mam problem hahaha...ano mam...jedyną osobą,którą poznalam przez net i potem w realu jest mój mąż,ale to co innego,...myślicie,że to możliwe???

Zależy na jaką osobę się trafi. Często się zdarza, że w necie ludzie udają osoby, którymi chciałyby być albo, których my oczekujemy. Ale chyba możliwe :-)

Może być również: "Cześć mam na imię Wojtek i też mam 12 lat"

reklama
abryzka po pierwsze to kurde czemu TY mężą jeszcze nie grzejesz w wyrku o tej porze?;)
nie czytałam...nie umiem czytac odkąd zaszłam z Kinią w ciażę...tylko biografie i szokuje mnie cóż udaje mi się tam przeczytac:)))ostatnio pan hlasko mnie wciagnał i szok przeżyłam:)wcześniej też mnie zszokowała jasnorzewska:)no,ale nic to i slowniki jeszcze czytam i generalnie na temat literatury,nic innego nie potrafię,bo skupic się nie mogę:)))

Do góry