reklama
bo chce zeby mial wszystkie okazje w miare rozdzielone a nie wszystko naraz. poza tym np w lipcu mamy juz mase okazji, 23 urodziny mojej mamy, 25 imieniny mojego brata, 27 urodziny Macka, 29 moje imieniny, potem 9 sierpnia urodziny mojej chrzesnicy :/ za duzo kasy sie wydaje i kolejna okazja bylaby bez sensu :/
Dobrze pomyślane kropecka,
Wszystkiego naj dla Vikinga... a właściwie to kiedy są imieniny VIKINGA :d ???
Głuszek fajny fryz...
Ja nie mogę się doczekać swojego tuningu, w przyszłą sobotę wybieram się do fryzjera-obcięcie+pasemka a pasemek to już rok nie robiłam więc będzie jakaś zmiana, hurra .
Wszystkiego naj dla Vikinga... a właściwie to kiedy są imieniny VIKINGA :d ???
Głuszek fajny fryz...
Ja nie mogę się doczekać swojego tuningu, w przyszłą sobotę wybieram się do fryzjera-obcięcie+pasemka a pasemek to już rok nie robiłam więc będzie jakaś zmiana, hurra .
a ja tam lubie okazjew kupie...u mnie w domku wszysy poza mnąmieli urodziny w marcu 6,26,27 i jeszcze jedne imieniny 27a my mamy tak,że w styczniu ja i jaro,w lipcu ewa,kiniuśka,ja,w grudniu ewulka i Jaro...oboje maja kape,bo podwójne okazje mają
reklama
HILFE HILFE HILFE...JAK PIEKę BISZKOPT I W PRZEPISIE MAM 100G MASłA TO W JAKIEJ POSTACI DODAJę???BO NIE NAPISALEI...KAZALI UBIC PIANę DODAC ZUCKER I POZOSTALE SKLADNIKI...NO TO JAK ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Podziel się: