reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
bo chce zeby mial wszystkie okazje w miare rozdzielone a nie wszystko naraz. poza tym np w lipcu mamy juz mase okazji, 23 urodziny mojej mamy, 25 imieniny mojego brata, 27 urodziny Macka, 29 moje imieniny, potem 9 sierpnia urodziny mojej chrzesnicy :/ za duzo kasy sie wydaje i kolejna okazja bylaby bez sensu :/

Dobrze pomyślane kropecka,
Wszystkiego naj dla Vikinga... a właściwie to kiedy są imieniny VIKINGA :d ???
Głuszek fajny fryz...

Ja nie mogę się doczekać swojego tuningu, w przyszłą sobotę wybieram się do fryzjera-obcięcie+pasemka a pasemek to już rok nie robiłam więc będzie jakaś zmiana, hurra :).

gluszek - super wygladasz,
Wiktorkom sto lat!
A z tymi imionami macie racje - tak samo mi pasuja i nie pasuja te co napisalyscie - ciekawe to to, nie?

a ja tam lubie okazjew kupie...u mnie w domku wszysy poza mną:)mieli urodziny w marcu 6,26,27 i jeszcze jedne imieniny 27:)a my mamy tak,że w styczniu ja i jaro,w lipcu ewa,kiniuśka,ja,w grudniu ewulka i Jaro...oboje maja kape,bo podwójne okazje mają:)

reklama
HILFE HILFE HILFE...JAK PIEKę BISZKOPT I W PRZEPISIE MAM 100G MASłA TO W JAKIEJ POSTACI DODAJę???BO NIE NAPISALEI...KAZALI UBIC PIANę DODAC ZUCKER I POZOSTALE SKLADNIKI...NO TO JAK ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Do góry