reklama
Boże jaki ja sen dzisiaj miałam. Śniło mi się, że mieszkałam na wsi i przyjechała do mnie Abryz z Piotrkiem i Jakubkiem i Jakub potrafił już siedzieć, a moja Polcia nie :. Siedziałyśmy w kuchni i piłyśmy kawę z mlekiem i ....płatkami kukurydzianymi ;D ;D ;D
Ostatnio mam same schizowate sny. :laugh: :laugh: :laugh:
Ostatnio mam same schizowate sny. :laugh: :laugh: :laugh:
A mi sie ostatnio snilo, ze Ala byla na spacerze z dziadkiem i wujkiem i przejechal ja samochod, a moj tata (czyli dziadek) nic sobie z tego nie robil. Spokojnie mowil, ze jak ją moj brat zawozil do szpitala to na pewno byla nieprzytomna i chyba nie oddychala. Przez pol dnia nie moglam sie z tego snu otrzasnac. Brrr
reklama
Kasiunka ale sie uśmiałam
a+t ale koszmar - nie lubię takich snów. Potem pól dnia cłzowik nie wie co ma ze sopbą zrobić. Okropieństwo. oby jak namnije takich snow. A mis sie ostatnio śnił mój poród - cała się oblana potem obudziłam - ciekawe czemu ;D ;D ;D
A tak w ogóle dzięki za komplementa, ciesze się że wam się podobam (kurde ale jest roboty z grzywką )
a+t ale koszmar - nie lubię takich snów. Potem pól dnia cłzowik nie wie co ma ze sopbą zrobić. Okropieństwo. oby jak namnije takich snow. A mis sie ostatnio śnił mój poród - cała się oblana potem obudziłam - ciekawe czemu ;D ;D ;D
A tak w ogóle dzięki za komplementa, ciesze się że wam się podobam (kurde ale jest roboty z grzywką )
Podziel się: