reklama
no głuszek pięknie...heksa gdzie zdjęcie????????????????????????????????????????????????????????????????????????
też nie wiedziałam,że głuszek to Kasia,wyglądasz bardziej jak Iza,a kropecka Marta???tak mi się kojarzy...za chiny nie wygląda na martę,bardziej na Ewelinę albo Justynę...a kornelia przepiękne zastanawiam się jak Trini ma na imię...ale boję się sprawdzic,bo wygląda jak Wiola,a na pewno ma inaczej idę sprawdzic...
też nie wiedziałam,że głuszek to Kasia,wyglądasz bardziej jak Iza,a kropecka Marta???tak mi się kojarzy...za chiny nie wygląda na martę,bardziej na Ewelinę albo Justynę...a kornelia przepiękne zastanawiam się jak Trini ma na imię...ale boję się sprawdzic,bo wygląda jak Wiola,a na pewno ma inaczej idę sprawdzic...
Trini to Ola ale za Chiny bym nie powiedziała - dla mnie ona jest trini hehe, że kropecka t omarta t owiedziłam i nawet mi pasuje, do Abryz Ania tez pasuje ale najbardziej dziwne to że Lilith to Patrycja - jakoś tak dziwnie, nie? Acha i Ewe to dla mnie jako Ewa a nie Ewelina się kojarzy. Do Heksy Aneta pasuje. Do Guni Agata też. A do wesolutkiej Asia nawet też. reszta to ma imiona w nickach wiec jakoś to wtedy tak łatwiej imię przychodzi
Gluszek ale fajnie wygladasz jak mlodo,podobaja mi sie pocieniowane wlosy,dobry wybur laska ;D
Abryz wiec teraz masz czerwone wlosy???A w blad bylo ci do twarzy
Dziekuje Biedronka,Abryz zakaplementy,kiedys nienawidzialam swojego imieniadzieci w szkole sie smialy,ale coz tego sie nie wybiera,teraz to nawet mi sie podoba ;D
Gluszek ja jakie myslas ,ze mi pasuje???
Abryz wiec teraz masz czerwone wlosy???A w blad bylo ci do twarzy
Dziekuje Biedronka,Abryz zakaplementy,kiedys nienawidzialam swojego imieniadzieci w szkole sie smialy,ale coz tego sie nie wybiera,teraz to nawet mi sie podoba ;D
Gluszek ja jakie myslas ,ze mi pasuje???
głuszek też mnie zdziwiło,że lilith to Patrycja,zawsze myślałam,nie wiem warum...znaczy przez nicka,że ma lilianna na imię i też bardziej do Ewe mi ewa pasuje)))))))))))))))))))))heksa ma Aneta też nie weidziałam,ale masz racje,ze pasuje...do wesolutkiej Asia jak dla mnie bardzo...
a do maxin mi bardzo pasuje Paulina albo Matylda
a ja miałam byc Pulcheria,ale unfortunately,ale za to Kinia ma chociaż na drugie...a mogłam jej dac Kinga Inkaale kurde trzeba było Ewie dac na drugie pulcheria,a Kindze Inka,ale by było fajosko...kur................................................
a do maxin mi bardzo pasuje Paulina albo Matylda
a ja miałam byc Pulcheria,ale unfortunately,ale za to Kinia ma chociaż na drugie...a mogłam jej dac Kinga Inkaale kurde trzeba było Ewie dac na drugie pulcheria,a Kindze Inka,ale by było fajosko...kur................................................
reklama
biedrona hehe - dobrze że cie nie sktzywdzili ta Pulcherią
ja to Maxin myślałam że ty jesteś waśnie Paulina albo Patrycja - jakoś patrycja mi pasuje do ciebie. A tak w ogóle to dzięki - tyle że teraz t obęde miła trochę z grzywką roboety - bo bede ją musiła prostowac izobaczymy jak wyglądam w pokręconych włosach ???
Acha a ze Helunia to Ania to tez nie wiedziła myśłam że ona jest Hela dałaby msobie głowę obciąć
A do Trini wam Ola pasuje - bo mi jakoś nie. ASIA prędzej
ja to Maxin myślałam że ty jesteś waśnie Paulina albo Patrycja - jakoś patrycja mi pasuje do ciebie. A tak w ogóle to dzięki - tyle że teraz t obęde miła trochę z grzywką roboety - bo bede ją musiła prostowac izobaczymy jak wyglądam w pokręconych włosach ???
Acha a ze Helunia to Ania to tez nie wiedziła myśłam że ona jest Hela dałaby msobie głowę obciąć
A do Trini wam Ola pasuje - bo mi jakoś nie. ASIA prędzej
Podziel się: