reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

juz po, mlody spi dalej, nawet sie nie obudzil :) zauwazylam ze on ma taki dosc staly rytm dnia, jedna przerwa dluzsza ok. godz. 10-11 do 13-15 a potem juz takie krociutkie przerwy miedzy wrzaskami :) dobrze ze chociaz ta jedna przerwa jest dluga i do przewidzenia.

reklama
U mnie już chyba limit wizyt się wyczerpał. kolejna chyba dopiero w styczniu, kiedy przyjdzie ksiądz po kolędzie ;D ;D ;D

Też nie lubię. Zazwyczaj wyglądam jak uboga krewna, bo u mnie nikt się nie zapowiada (oprócz księdza, oczywiście) :-)

Do kiosku podbiega rozemocjonowany facet:
- Szybko, moją teściową pokąsały osy, cały rój!
- Ale nie mamy żadnej maści, ani...
- Chrzanić maści! Film do aparatu, szybko!

Chuck Norris potrafi w FIFA 2006 strzelić gola Rasiakiem

Dlaczego blondynka zbiera butelki w wiezieniu??
Bo chce wyjść za kaucją

Dlaczego blondynka leży z nosem w trawie??
bo pasie kozy.

reklama
tom się posiurała hahahahahahaha...te kozy the best...muszę ężulkowi poslac,niehaj ma rozrywkę w pracy:)ooooo beksa mi wstała...
kate to skad jest Twój mąż,że po arabsku sprecha???

Do góry