reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

biedronka ja mam ten balsam z johnsona i oliwkę i jestem zadowolona. Sama nawet raz się nim myłam i nasmarowałam oliwką :) Używam tych kosmetyków od początku...

reklama
Anita, my mamy chrzciny 23 lipca i jeśli się pogoda nie zmieni, Jakub będzie w body, cienkiej bluzeczce, spodniach i czapeczce. Bety won :)

Dziewczyny, ja kąpię w rumianku. Mały ma teraz super skórę :-)

kate, a ja mam takie pytanko (moze ciemna jestem ;D ) czemu masz po rosyjsku licznik malzenski?
tak se czy z jakiegos interesujacego powodu? ;D
w ogole to moj malzonek pyta czy twoj syn ma na imie Viking ;D ;D ;D
ale nic to, ja ostatnio jak powiedzialam, ze moj maly to OLAF, to babka zapytala czy WOLF.................tez ladnie, nie? ;D

Agata a co Ty nie liubit rusysz??? ;D ;D ;D nosz kurde taka strona była z ruskim i taki suwak mi wyskoczył
wiesz to tez dla niepoznaki mój mąż tylko ang polski no i arabski zna ;D ;D

Powiedz mężowi że juz ma na świadectwie urodzenia zmienione na VIKING lepiej brzmi ;D ;D ;D

Anita czy te plamy nie są związane też z pracą wątroby?Jedyne co mi przychodzi do głowy to kremy wybielające Clairial(SVR DROGI OK 95 ZŁ poproś o próbkę w aptece) Albucin maxima eris.Nie stosuj ich na dzień.Tylko na noc a ja nawet poczekałabym do jesieni.STOSUJ FILTRY MAXYMALNE ZEBY TE PLAMY SIE NIE UTRWALIŁY I PRZED KAZDYM WYJSCIEM Z DOMU FILTR NATWARZ TAKI OK 100(FACTOR CZYLI TOTALNY BLOKER).

Agata czy WOLF to nie wilk...ołak ;D ;D ;D ;D

pozdrów mężala ;) ;) ;D ;D

reklama
no niestety muszą przyłazić ja tez tych wizyt nie lubię ale do nas taka fajna przychodzi młoda i gadatliwa ;D ;D

Do góry