reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

hahahaha
a tak poważnie to smarujesz jeszcze małego oliwką po kapieli?bo mi babka kazała przestac,bo stwierdziłą,ze może Kiniuśka jest uczulona własnie na oliwkę albo na proszek...ale miałaby od tego na buźce krosteczki i na uszkach i za uszkami???bez sensu...nie smaruję jej kilka dni i skóka jest strasznie sucha już,jeszcze bardziej niz na wizycie:(a właśnie na tej podstawie stwierdziła uczulenie...

reklama
ja mojego nie smaruje juz oliwka bo jest za goraco i ta tlusta oliwka moglaby mu pory zapchac. ale on suchej skory nie ma. tzn na twarzy ma ale to przez ta wysypke

ja nienawidze oliwek i zadnego swojego dzieciaczka nie smAROWAŁAM OLIWKĄ
kąpie w oilatum wystarczy i skóra sie nie łuszczy jest doskonale nawilzona

biedronka bierzesz łyżkę mąki ziemniaczanej wymieszaj w zimnej wodzie i wlej to do np trzech szklanek wody gotującej się i mieszaj chwile a póżniej wlej do wanienki i rozcincz tak zeby była to sliska kąpiel

dzięki wielkie kate,bo za chiny bym nie wiedziała:(a ja oliwką ewę smarowałam do roku,bo miała strasznie suchutką skóreczkę...próbowała któaś tej serii johnsona lawendowej czy jakoś?tej na dobry sen???wiecie od któego to miesiąca albo cos?

o własnie - już wypytałam meża ale Kate mnie ubiegła.
Biedronka ja oliwkę stosuję a co drugi dzień płukanko w Oilatum

JA MAM BALSAM LAWENDOWY JONSONA SUPER JEST
UŻYWAM TYLKO KIEDY WIDZĘ JAKIEŚ PRZESUSZENIA W FAŁDKACH I ZNIKAJĄ :)

reklama
Dziewczyny, ja trochę z innej beczki-mam do Was 2 pytanka.
Pierwsze to mam problem i może któraś z Was też to ma lub coś na ten temat słyszała. Otóż pod sam koniec ciąży wylazły mi na twarzy okropne plamy na nosie, policzkach pod oczami trochę na czole i brodzie. Tyle co znalazłam to że to ostuda ciążowa i że trudno to zgubić. Wiem że niektóre z Was (Kate chyba Ty) to farmaceutki więc może polecicie mi jakieś sposoby na go gó.....
A drugie pytanko-jak ubieracie maluchy do chrztu w taki upał, tzn trzymacie na ręku czy w jakimś beciku, bo my chcemy zrobić chrzciny za 2 tygodnie i właśnie nie bardzo wiem czy ładować Tomka w becik w taki upał.

Do góry