reklama
Myśmy dopiero co wrocili z Mazur. Bylismy nad jeziorem Niegocin i w dodatku udalo nam sie pożeglować.
Antoś wcześnie zaczyna, ale może złapie bakcyla żeglowania od nas
A w następny weekend 13-ego lipca wyjezdzamy do Łeby. Namiocik plazowy juz mam i lozeczko turystyczne tez
Bedzie super. uwielbiam moze
A jak ktoś mnie pyta czy to nie za wczesnie to mu odpowiadam, ze w tych miejscach w których bedziemy tez rodzą i wychowują i żyją dzieci
Antoś wcześnie zaczyna, ale może złapie bakcyla żeglowania od nas
A w następny weekend 13-ego lipca wyjezdzamy do Łeby. Namiocik plazowy juz mam i lozeczko turystyczne tez
Bedzie super. uwielbiam moze
A jak ktoś mnie pyta czy to nie za wczesnie to mu odpowiadam, ze w tych miejscach w których bedziemy tez rodzą i wychowują i żyją dzieci
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Extra julienx... duzo bym dala zeby polezec sobie na plazy nad morzem... w zeszlym roku bylam pierwszy raz i normalnie sie zakochalam w szumie fal...
reklama
Ja jadę do Rabki w II połowie sierpnia- 40 km od Krakowa - pojechałbym gdzieś dalej ale wydaje mi się że podróż powyżej 100 km dla 2,3 miesięcznego szkraba to jednak za duża męczarnia - ale to moje zdanie i dlatego chcę jechac gdześ dalej ale doiepro za rok (chyba nasze morze)
Biedronka - ja uzywam Calgonit . hehe nieźle ci Ewci
a walnęła zgona ;D ;D ;D ;D
Juliex ta moja znajoma z kwietniowek 2005 jest w tym momencie na Węgrzech jak wróci zorientuje się co i jak z tym Bełchatowem. A chcecie spotkanie z chłopami czy same baby????
Biedronka - ja uzywam Calgonit . hehe nieźle ci Ewci
Juliex ta moja znajoma z kwietniowek 2005 jest w tym momencie na Węgrzech jak wróci zorientuje się co i jak z tym Bełchatowem. A chcecie spotkanie z chłopami czy same baby????
Podziel się: