reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
maj 2007 Belchatow SUPER moze tez bym sie zalapala heh

moj mnie jeszcze nie obsral, ale siura wszedzie, mnie czasem oszczedza ale sobie nie popusci
ostatnie atrakcje - nasiural sobie za glowe a przy okazji do ucha, a ostatnio na klate i do oczu
a potem jeszcze pretensja jakby ja mu to zrobila 8)

maj 2007, kurcze to juz beda niezle zasuwac nasze dzieciaki, ale fajnie ;D

a moj sie dzisiaj osral po pachy...........rano sie dziwilam, czemu on juz nie chce spac, biore go na rece, a on na spioszku m z tylu wielka plame hehe

Biedronka - super dziewczyny - ewa - jest śliczna :D
kasiaczek - dobre z tym uchem i okiem ;D ;D,
agatatje- mój takie zawsze robi ( bo robi raz na 3- 5 dni) - to się tam sporo nazbiera ;D

Hej Dziewczyny.
Czy wyjeżdżacie na wakacje z maluszkami??
My się wybieramy w drugiej połowie na Mazury. Straznie mi się chce wyjechać, straszne a najchetniej nad morze...może w sierpniu pojedziemy gdzieć na jakąś grecka wyspę...ale jeszcze mam stracha...

kasiaczek - tak kupiłam -ale mój lubi tylko chodzic w tym nosidełku w pozycji "twarzą do przodu" - więc całość nosidełka zdemontowałam i czasami tak chodzimy. Więc nie doradzę ci tak do końca, gdyż to jest sprawa indywidualna danego dziecka. Mój tak średnio lubi ( w innych ułożeniach po 1 minucie płacze). Na długie spacerki z nim nie chodzę - za słaby kręgosłup - może za miesiąc?

reklama
Do góry