reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
maj 2007 Belchatow SUPER moze tez bym sie zalapala heh
moj mnie jeszcze nie obsral, ale siura wszedzie, mnie czasem oszczedza ale sobie nie popusci
ostatnie atrakcje - nasiural sobie za glowe a przy okazji do ucha, a ostatnio na klate i do oczu
a potem jeszcze pretensja jakby ja mu to zrobila 8)
moj mnie jeszcze nie obsral, ale siura wszedzie, mnie czasem oszczedza ale sobie nie popusci
ostatnie atrakcje - nasiural sobie za glowe a przy okazji do ucha, a ostatnio na klate i do oczu
a potem jeszcze pretensja jakby ja mu to zrobila 8)
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
maj 2007, kurcze to juz beda niezle zasuwac nasze dzieciaki, ale fajnie ;D
a moj sie dzisiaj osral po pachy...........rano sie dziwilam, czemu on juz nie chce spac, biore go na rece, a on na spioszku m z tylu wielka plame hehe
a moj sie dzisiaj osral po pachy...........rano sie dziwilam, czemu on juz nie chce spac, biore go na rece, a on na spioszku m z tylu wielka plame hehe
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
gosiek kupilas moze to nosidelko na allegro??
jesli tak to jak sie sprawuje bo chcialam tez mniej wiecej takie kupic
jesli tak to jak sie sprawuje bo chcialam tez mniej wiecej takie kupic
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Hej Dziewczyny.
Czy wyjeżdżacie na wakacje z maluszkami??
My się wybieramy w drugiej połowie na Mazury. Straznie mi się chce wyjechać, straszne a najchetniej nad morze...może w sierpniu pojedziemy gdzieć na jakąś grecka wyspę...ale jeszcze mam stracha...
Czy wyjeżdżacie na wakacje z maluszkami??
My się wybieramy w drugiej połowie na Mazury. Straznie mi się chce wyjechać, straszne a najchetniej nad morze...może w sierpniu pojedziemy gdzieć na jakąś grecka wyspę...ale jeszcze mam stracha...
kasiaczek - tak kupiłam -ale mój lubi tylko chodzic w tym nosidełku w pozycji "twarzą do przodu" - więc całość nosidełka zdemontowałam i czasami tak chodzimy. Więc nie doradzę ci tak do końca, gdyż to jest sprawa indywidualna danego dziecka. Mój tak średnio lubi ( w innych ułożeniach po 1 minucie płacze). Na długie spacerki z nim nie chodzę - za słaby kręgosłup - może za miesiąc?
reklama
Podziel się: