reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a ja czekam na decyzje męza czy weżmie urlop z pracy,
jak tak to bede chciała jechac do Jarosławca nad morze na dwa tygodnie,
jak nie z nim to pojedziemy we dwie, troszke cięzko bedzie pokonac trase,samej ale czego
sie nie robi dla jodu i planuje drugą połowe sierpnia bo od wrzesnia chce do pracy wrócić.

reklama
Kropecka superowe fotki. My też mamy woodstoki zaliczone ;) ale już więcej nie pojadę, wydaje mi się że co rok jest gorzej- albo to ja się starzeje ;)
My za to z roku na rok odkladaliśmy wyjazd do Bolkowa
http://www.rockmetal.pl/relacje/bolkow-99.html a w tym roku raczej się nie uda :p
Tak wogóle to muszę się przyznać, że jakoś tak zmamiałam ;) na początku jak byłam w ciąży to się cieszyłam że Amelka będzie miała fajnych rodziców. A ja ostatnio zrobiłam się taka jakaś dupiata :p Kupiłam sobie jakieś kiecki, bluzki który w tamtym roku w życiu bym nie zalożyła :p włosy obciełam i z czarnych zrobiłam blond pasemka. Wczoraj mijał mnie kumpel na rowerze i nawet się nie zatrzymał, on poprostu mnie nie poznał ......... :p
Także stwierdziłam że trochę przesadziłam i trzeba wrócić do korzeni hahha
Na wakacje wyjeżdżamy pod Kraków, do rodziny męża . Tam mamy osobny pokój z osobnym wejściem itd. Zamierzamy tam być do bólu w sierpniu :)
A jutro rano wyjeźdżamy tam na weekend :) zobaczymy jak sprawuje się Amelka :)

ja to sobie zawsze obiecywalam, ze jak bede mama to i tak nie przestane chodzic na obcasach
buehehehehehehehehehbuhahahahahahahha jasne kurde
tez chyba zmamialam w takim razie, bo jakos 4 godzinny spacer po zoo w szpilkach nie lezy w granicach moich mozliwosci.......coz, trampki tez sa sexy ;D

ja nadal chodze w koturnach :) - jakos chudsza taka jestem w nich

Ewe patrze sobie na twój post i myślę kurde nową majówke mamy - o i ma całkiem podobną córeczkę do Ewe26 a potem patrzę a to ty hehe ;D ;D ;D ;D

PS. ja nie mam w ogóle w czym chodzić wiec mam problem z głowy

reklama
Do góry