reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Abryz szczesliwej podrozy... My wczoraj przejechalismy z Olkiem 90km do mojej siostry i spowrotem 90 km.... byl bardzo grzeczniutki i prawie caly czas spal...
Gunia ja mam takie nosidelkko usztywniane i tez sie zastanawiam kiedy Olka bede mogla w nim nosic???

reklama
Abryz trzymamy ksiuki
Gunia ja mam takie usztywniane (dostałam w prezencie) i tez mi się wydaje że dopiero jka sztywno główkę trzyma

a ja dzis pojechalam z malym i tesciowa pierwszy raz na wieksze zakupy do centrum handl. spodziewalam sie ze po jakiejs godzince w sklepie jak nie wczesniej maly zrobi koncert i bedziemy zwiewac do domku heh, a o dziwo non stop az sprawdzalam czy zyje nawet na karmienie go budzialam po 3,5 godz bo wolalam nie ryzykowac powrotu do domu z pustym brzuszkiem.

Za to teraz mam nonce atrakcje dziecko wyspane sie drze a matka ledwo zywa

Dzięki, to bede jeszcze musiała poczekać, fajnie byłoby mieć wolne ręce, możnaby wejsć do sklepu na osiedlu, bo wózek sie nie mieści.
Kasiaczek moja też przespała prawie cały dzień, bedzie nocka z głowy :p

reklama
Do góry